maanantai 17. syyskuuta 2012

Pikku punahilkka / Little Red Ridinghood

Hyva tavaton kuinka kauan voi kestaa yhden puseron tekeminen. Ja sitten viela ompelukonekin rupesi kenkkuilemaan. Se sai jonkun ihme satkyn ja katkoi kolme kaksoisneulaa. En keksinyt syyta miksi vaikka kuinka pengoin ja sitten taas mentiin eteenpain kuin ei mitaan olisi tapahtunut. Hihat ovat aavistuksen pitkat. Muuten passelin kokoinen. Paantie myos aavistuksen avara. Mutta neiti tykkaa siita. Niin minakin. :)

Oh my gooness how long it can take to make one shirt. And then the sewing machine started acting up. It got some kind of "moment" and snapped three twin needles. I couldn't figure out why and then suddenly we were going forward again without a hitch. The sleeves are tiny bit too long. Otherwise fits nicely. Also the neck of the shirt is slightly wider. But the Miss likes it. So do I :)5 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana!

  Unohdinpa silloin vastata siihen villalanka-asiaan vielä. Kyllä täältä jonkinlaista valikoimaa löytyy, mutta yllättävän huonosti. Tosin mie asun täällä länsirannikolla, jos Dubliniin olette menossa kyläilemään, niin siellä varmasti on paljon enemmän ja saattaa olla halvempaakin. Täällä on ihan villaisia lankoja löytyy lähinnä sellaisista maanläheisistä väreistä, valkoista ja ruskean sävyjä. Sitten kangaskaupoista löytyy jotain isompien valmistajien lankoja, joista suurinosa on niitä sekotteita.

  Toivottavasti teillä on ihana reissu! Multa saa koettaa kysellä vinkkejä, jos jotain haluaa tietää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri. Tykkaan siita itesekin. Olispa omaa kokoa. :) Kiitti lankavinkeista. Ollaan Dublinissa viikonloppu mutta muuten on tarkotus kierrella muuaalla. Etelaan ja sitten lanteenpain. Eipa sita tieda vaikka sinne sunkin nurkille eksyttais. Ja ihan varmasti kyselen vinkkeja. Mitenkas suhun sais yhteyden yksityisesti?

   Poista
  2. Voi että! Tännepäin kannattaa kyllä ehdottomasti vaeltaa, länsirannikolla on upeaa maaseutua, 'vuoria' ja merta! Minulle saapi enemmän kun mielellään laittaa sähköpostia katris.suominen@gmail.com

   Poista
 2. Ihana paita! Tuosta edellisestä hiusahdistuksesta tuli mieleen, että meidânkin neidillä on hieman samaa ongelmaa, eli tukka tulee silmille ja pinnit hukkuvat helposti. Kerran tein tuollaisen töyhtön, mutta uhmaiästä kärsivä poika kävi tietysti heti nykimässä siitä. Tytöllä on vielä pyörre tukassa, joten en oikein tiedä millainen malli tuosta kasvaa ja tukka kihartuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan. Juu, noi pyorteet on ihan mahdottomia. Nuoremmalla on kanssa pari niin vahvaa ettei ole minkaanlaista aavisustakaan miten nuo hiukset tuosta asettuu. Odotamme mielenkiinnolla kunhan kasvavat.

   Poista