perjantai 14. syyskuuta 2012

Kirjapino / Book pile

Meille ilmaantui eilen nelja pakettia. Eri kokoisia, eri painoisia. Isannan nimella kaikki.
Niista kaariytyi laja kirjoja. Reseptikirjoja. Erityisesti minua tuossa pinossa kiinnostaa nuo Slow cooker-kirjat ja niista puolestaan eritoten tuo "The Italian Slow Cooker". Nyt kun ilmat alkavat viilenemaan niin on mukava tehda patoja ja keittoja ja mikas sen mukavampaa ruoanlaittoa kuin heittaa ainekset pataan ja antaa muhia siina paivan ajan. :) Juuri minunlaistani arkista ruoanlaittoa.

Yesterday we received fourd parcels. Different sizes, different weights. All with my husbands name. When unwrapped, they unraveled a pile of books. Cook books. Especially I'm interested in the slow cooker books and in those particularly the "Italian slow cooker". Now that the weather is about to get cooler it's so nice to start making stews and soups. And what would be nicer kind of cooking than throw everything in the slow cooker and let it do the job during the day. :) That's really my kind of weekday cooking.



2 kommenttia:

  1. Mutta hei, jos ne tuli isännän nimellä, niin tämähän tarkoittaa ettei sinun kohta tarvitse enää kokata ollenkaan! Ellei sitten kokki ole tooosi slow.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan voi toivoa! Ja toivossa on hyva elaa! Mutta ma luulen etta joudun edelleenkin kokkaamaan arkipaivina ruoat kun herra tulee sen verran myohaan toista kotiin. Viikonloput on hanen keittiovuoro. Mutta taman kirjapion jalkeen on odotukset aika kovat sen suhteen etta mita sielta kettiosta poytaa tulee. ;)

      Poista