keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ompun vihreeta / Apple green

Valmista tuli. Tai siis onhan se ollut pari paivaa valmiina mutta kun ei ole saanut kuvia aikaiseksi. Raikasta ompun vihreeta. Ja siita tuli ihan kiva pienilla modifikaatioilla.
Alkuperainen malli oli TAMA. En tehnyt siihen napinlapea kun se ei yksinkertaisesti asettunut natisti ja paatin tehda helmineuletta paantiehen. Se ei ole niin lorpsy ja antaa vahan ryhtia neuleelle. Helmaan lisasin virkatun "pitsi" reunan ja sen sijaan etta olisin tehnyt kadenteihin joustoneuletta virkkasin vain reunan siistiksi niin ettei se lahde rullaamaan.
Valitettavasti malli ei suostunut vaihtamaan vaatetusta kuvaukseen. ;-) Hanella on lilat legginssit ja kiva valkoinen paita, jonka paalla tuo liivi on juuri passeli.

It's ready. Well, it's been ready for few days but I haven't gotten around to take pictures. Fresh apple green. And I do like it after little modifications to the pattern. The original pattern is HERE. I didn't make the button hole as it just didn't seem to sit nicely and I also decided to make seed stitch instead around the neckline. It gives more "posture". I added a crocheted scalloped edge to the hem and tidied up the armhole crocheting single stitched around it. That way it won't start rolling up.
Unfortunately my model refused to change for the photo shoot. ;-) She does have light purple leggins and a nice white shirt over which the vest will go really nicely.







4 kommenttia:

  1. Ihana omppuliivi ja söpöt nuo kukkakoristeet! Minäkin olen miettinyt neulotun tai virkatun liivin tekoa, tytölle ja miksei itsellekin... Jospa saisi aikaiseksi viimeistään sitten talvipakkasille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Olen itse tosi tyytyvainen lopputulokseen vaikka vahan alkuperaista muokkailinkin. Ehka kivempikin nain kuin alkuperainen. Toi oli ainakin helppo ohje. Tosin vaan yksi koko 3-5 vuotiaalle. Mutta olin nakevinani etta immeiset, jotka oli tehneet liivia olivat myos aikuisten kokoja varkanneet (siis jos tuo malli kiinnostaa). Mukavaa torstaita!

      Poista