lauantai 1. joulukuuta 2012

Koristelun aika / Time to decorate

Marme Laadidaadi oli loytanyt paikan mamin punaisesta "hurrikaanista". Harteille se oli kaaraissyt vanhemman neidin tontulle jattaman peiton, etta paasee lammittelemaan kylman yollisen matkan jalkeen.
Joulukuun alkamisen kunniaksi saimme myoskin hiukkasen lunta. Olen onnellinen. Tosin se sulaa, silla huomiseksi on luvattu taas +13C.
Tanaan kellarista kaivettiin joulukoristelaatikot esiin. Osa koristeista on jo loytanyt paikkansa. Osa viela odottaa. Huomenna toiveissa saada homma loppuun. Pikkuapulaiset on ihania mutta homma hidastuu kovasti. :)

Marme Laadidaadi had found a place in mummy's "huricane" lantern. On her shoulders she had wrapped a blanket, left by our oldest who was concerned that the little elf would be cold after her nightly trip.
In the honor of December starting we got a little bit of snow. I'm happy. However, it will melt very fast as the temperatures are going to be +13C/ 55F tomorrow.
Today we dug up our christmas decoration boxes. Some of the ornaments have already found their places, some will have to wait until tomorrow. Small helpers are wonderful but slows the work down considerably. :)







4 kommenttia:

  1. Oi teilla on lunta! Meilla on vain kylmaa. mutta ei ainakaan viela ole luvattu lumisateita.

    Meilla on vahan samat puuhat meneillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pia, voisi kai sanoa etta OLI lunta. Talle paivalle lampotilat kohosi +13C eli lumet katosi sen silian tian. Mutta olipa kiva aloittaa joulukuu valkoisessa maisemassa.

      Poista
  2. Meillä on tällä hetkellä ehkä saman verran lunta kans, vaan näyttäis tulevan lisääkin.
    Pikkuapulaiset ovat kyllä aina kiitettävän innokkaita joulukoristelaatikkojen penkojia ;) Mutta kai se on kaikista aikas ihanaa kaivella ne rakkaat joulukoristeet aina uudelleen ja uudelleen esille! Hyvää ekaa adventtisunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan itse klapsena uinka ihanaa oli kaivella niita koristeita laatikoista. Annetaan siis sen saman innostuksen jatkua. Joulu on niin taianomaista aikaa. Kiitos toivotuksista. Sinne myos ihanaa ensimmaista adventtia!

      Poista