torstai 4. syyskuuta 2014

Hiljaista onnellisuutta / Quiet happiness

Nyt kun koulu alkoi, tuntuu etta talo on hyvinkin hiljainen. Pikkuneiti tykkaa leikkia itsekseen omia juttuja ilman etta minun pitaa olla siina. Olenkin tanaan aamusta saanut pestya painepesurilla pari mattoa lisaa, varattua ajan hammaslaakariin, mamografiaan (40 vuotta tayttaneen naisen riemuja) ja ilmottauduttua kahden illan saippuantekokurssille.

Now that school has started the house seem awfully quiet. Little Miss likes to play on her own without me having to be there. So this morning I managed to jet wash two more rugs, schedule dentist appointment, schedule a mammogram (the joys of 40-year-old and older women) and register to a two night crash course how to make soap.


Ihanaa on myos etta kun yksi menee paivaunille, toinen kapertyy sohvalla tiukkakin tiukemmalle kiepille, josta sitten pikkuhiljaa levittaytyy valtaamaan puolet sohvasta ja kolmas saa nauttia hiljaisuudesta teekupposen ja tietokoneen kera.
Tai ei nyt ihan hiljaista sentaan. Tiskikone suhisee taustalla (on kylla niin hiljainen ettei pahemmin kuule), ulkoota kuuluu valilla lentokoneen aani, linnut konsertoi. Muutama paiva sitten (lue ennen koulun alkua) ei tallaisesta hiljaisesta hetkesta voinut kuvitellakaan.

It's also lovely that when one goes down for her nap, other one curls up on the sofa as tightly as possible from which he will unravel bit by bit to take over half the sofa and the third one gets a quiet moment with her lap top and a cup of tea.
Not completely quiet though. I can her the dish washer (which is super quiet), occasional passing airplane, and birds singing. Few days ago (read before school started) there was not a chance for this kind of moment .



Isompi neiti on onnellinen koulun alkamisesta. On saanut uusia kavereita. Opettaja tuntuu olevan mieleinen. Ja koulubussilla on edelleenkin kiva menna. Mami on onnellinen ettei tartvitse kaiket paivat kuunnella tyttojen kinaamista. Ja pikkuneiti on onnellinen kun saa viettaa paivansa mamin kanssa.

Big Miss is happy that school started. She's made new friends. Her new teacher seems to be to her liking. And she still loves riding the school bus. Mummy is happy that she doesn't have to listen to endless bickering between the girls. And Little Miss is happy to spend her days with mummy.

8 kommenttia:

  1. Ihanaa arkea! Meillä ollaan vielä viikko lomatunnelmissa, sitten lapset menevät taas kouluun. En tiedä kuka odottaa eniten, tytöt vai minä :). Counting days...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mina olin ehdottomasti se joka laskin paivia koulun alkuun. heh Pienempikin aloittaa ensi viikolla kolme tuntia kahtena aamuna. Mitakohan mina teen kaikella silla ihan omalla ajalla? ;D Kiva kun tulit kaymaan. :)

      Poista
  2. Tykkään kovasti näistä uusista kuvista - myös se koulubussi kuva oli todella hieno - vaikea uskoa, jos tuli hätä sitä ottaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena! Taalla tosin virnuilen kun tama meikalaisen valokuvakurssin harjoittelu on todellakin aika takkuisaa ja hidasta. Pikkuneidin mallina olo on sita ja tata. Ja kaikkien asetusten oikein saamiseksi menee aikaa. Ja parikin kertaa joutuu saatamaan etta saat ne jotenkin oikeiksi. Ja alkuperainen koulubussi kuva oli todellakin ihan mahdoton. Onneks sain pelastettua sen kuvankasittelyohjelmalla. :D

      Poista
  3. Voi Myms-murunen <3 Ihana kuva pikkupapasta.
    Teillä on ihana, rutinoitunut arki alkanut. Siinä on mitä suurimmassa määrin omat ihanuutensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! :) Kukaan ei usko etta meitin nakki on jo todellakin papparainen ikansa puolesta. Harmaata kun ei edelleenkaan nay kuin ihan vahan.
      Rutinoituneesta ei voida viela puhua mutta viime vuosi helpottaa siina mielessa etta aamuisin ei hirveasti tarvitse hoputella kun toinen tietaa ettei aikaa heratyksen jalkeen ihmettelemiseen ole. Kohta mennaan ihan rullaten vaan..... I hope! Mutta arki ja rutiinit on kylla ihania. Sen meinaa valilla unohtaa ihan kokonaan.

      Poista
  4. School has started here as well, streets are busier!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It's so nice to have routines back in our days. Everything seem to go much more smoothly. I'm happy!

      Poista