perjantai 5. syyskuuta 2014

Painepesuri laulaa / Jetwashing away

Meilla on pesty mattoja enemman ja vahemman. Nyt kun vihdoinkin mattoteline on pystyssa paatettiin etta pestaan kaikki matot ennen kuin ilmat viilenee niin etteivat enaa kuivu. Telineella oli eilen kaksi mattoa. Tanaan kolme. Viela olisi nelja, jotka pitaisi pesta. Olen siis pessyt mattoja painepesurilla. Naapurit taasen ihmettelee etta mita tuo akka tuolla touhuaa.

We've been washing rugs. Now that we've finally got that rug stand up we decided to wash all the rugs before temperatures will get so cool that they won't dry outside. Yesterday I did two. Today three. I still have four that needs washing. So I've been washing them with a jet/powerwash. And the neighbours are wondering AGAIN what is that crazy lady doing now.


Kasityorintamalla on ollut hiljaista. En ole tehnyt mitaan. Saumuri on huollossa. Pitaisi soittaa ja kysya mika siina kestaa. Puikot ja koukutkin ovat olleet edelleen lomalla. Ei +30 asteessa tee mieli puikkoja kilkuttaa ja kasitella lankakeria.
Mun oma tila odottaa edelleen etta teksin sille jotain. Suuret on suunnitelmat mutta kun ei saa aikaiseksi aloitettua.

It's been quiet on the craft front. I have not done anything. My serger is being services. I should call and ask what's taking so long. All my knitting needles and crochet hooks are still on holiday. I don't have any inclination to start a yarn project when it's +30C outside.
My own space is still waiting for me to do something to it. I have big plans but I just can't get myself to start on it.



Vaikka arki onkin alkanut on jotenkin viela vahan outo olo. Kaikki palikat eivat ole viela loksahtaneet paikoilleen. Harrastukset alkaa ensi viikolla. Pitaisi lahtea ostamaan balettitossuja ja steppikenkia, saarisuojukset ja jalkapallo.

Even though we are back to school routines I feel a bit off. All pieces have not found their places yet. Hobbies will start next week. I need to go and buy ballet and tap shoes, shin guards and a foot ball (soccer ball).

4 kommenttia:

  1. I love your dog! No rug washing for us this year!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. He's quite something! :) I wish I could wash them on the jetty by the lake like we did in Finland.

      Poista
  2. Heips!) En ole juuri ehtinyt kommentoimaan, mutta olen joskus iltasella äkkiä ennen nukkumattia vilkaissut puhelimesta blogeja :) olen ihaillut täällä teidän pihaa ja puita pihan laidalla ja kuvia joita olet ottanut. Ei ole kurssi mennyt hukkaan :)
    Ja miten lämmintä teillä siellä! tosin tänä viikonloppuna on täälläkin keli keikkunut 20 asteen tuntumassa, mutta muuten on jo pitänyt ulkovaatteita kaivella esille.
    Ota yhtä lunkisti kuin koiralainen :) - monena aamuna olen miekin täällä haaveillut jääväni koiralaisen kanssa pötköttelemään töiden sijaan ;D
    Meilläkin on muuten jalkapallo tulossa kuvioihin. Tosin viime viikolla flunssa sotki K:n tutustumista harkkoihin, mutta aloitti into pinkeenä jalkapallotreenit (3xvko), joten samoja hankintoja täällä suunnalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiksis! Vahan on ollut ikava! :) Ei sen puoleen tuntuu etten minakaan aina kerkea kommentoimaan vaikka kylla aina kayn lukemassa kuulumiset.
      Valoukuvauskurssi jatkuu viela muutaman viikon ja toivon etta saan harjoiteltua tarpeeksi kaikkia juttuja. Aikaa harjoittelulle pitaisi olla paljonkin etta kaikki saatojen tekemiset tulisi nopeammiksi. Mutta kiitos! :)
      Lampoa juu riittaa. Eilen oli +32 ja kamala kosteus. Illalla kuunneltiinkin sitten ukkosenjyrinaa pidempaankin. Tornadovaroituskin tuli taas muttei onneks sita tornadoa. Nauttikaahan tekin lammosta siella niin kauan kuin voitte. Mina toivoisin jo vahan viileampaa.
      Voi kunpa voisi ottaakin lunkisti. Pikkuneiti herattaa minut aina aamuisin ja niin viikonloppunakin olen hereilla viimeistaan puoliseiskalta.
      HIP HEI! Jalkapalloa siellakin! Kiva etta K on tykannyt. Meilla alkaa ensi lauantaina. Meilla on harjoitukset vaan kerta viikkoon. Mutta musta tulee nyt kerta heitolla "socer mum" ja "dance mum" (mahan en mikaan mom ole ;D heh)

      Poista