tiistai 2. syyskuuta 2014

Koulu alkoi / School started

Tanaan oli kouluvuoden ensimmainen paiva. Meidan kakkosluokkalainen oli intoa taynna niin koulusta kuin omien arkirutiinien kaynnistymisesta. (Hanella on omat vastuualueet ja tehtavat jokaiselle paivalle ja tuntuu tykkaavan hoitaa niita.)

Today was the first day of school. Our second grader was so enthusiastic about it as well as the start of her own daily routines. (She has chores that her's only and she seems to take pride in doing them.)


Mina olen ottanut amerikkalaisen tavan mukaan koulun kaynnistyessa kuvan koululaisesta. Niista jaa mielestani oikein kiva muisto. No, lahdettiin bussipysakille ajoissa etta saisin rauhassa ottaa kuvia koululaisesta. Olin jopa saanut ihan luvan rapsia niin paljon kuin sielu sietaa. :D Olimme pysakilla 10min ennen bussin aikataulun mukaista saapumisaikaa. Ja ihan samalla hetkella se bussi oli siina! Mami paniikissa yrittaa rapsia kuvia. Asetuksista ei ole mitaan tietoakaan. :O Tytto kavelee bussille, joka odottaa ja kuvat on ihan sekundaa. Onneksi pysahtyy viela kerran katsomaan. Tama olikin ainoa, jonka sain pelastettua. Kylla harmitti kun olin niin suunnitellut kuvia. 

Along the years I've been taking pictures of Big Miss on first day of the school, like the American way seems to be. I think they will be a lovely memory of the school years. So, we left for the bus stop in plenty of time so that I could take pictures without rush. I even had a permission from Big Miss to shoot as much as I wanted. :D We were at the bus stop 10min before the bus was scheduled to arrive. And at the exact same moment the bus was there! Mummy is in panic. Tries to shoot pictures. No clue of any of the settings at that moment. :O My girl is walking to the waiting bus and all my pictures are rubbish. Luckily she stops one more time to look. This is the only one I was able to save. But I was very disappointed that I didn't have the chance for the photo shoot like I had planned.

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Henna! Tuntuu nuo lapset kasvavan ihan luvattoman nopeasti. :)

      Poista
  2. Ihana kuva. On muuten kovinkin onnistunut "räpsy". Minkä ikäiseiä teillä nämä kakkosluokkalaiset on? Kiva kun kävit mun blogissa, tulin heti kurkkimaan ja rekisteröidyin heti. Me ulkosuomalaiset pidetään yhtä! Jos olet FB:ssä ja jos et satu olemaan jo näissä ryhmissä niin etsippä sellainet ryhmät kuin Ulkosuomalaiset bloggaajat ja Ulkosuomalaisten Blogit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti! Oli muuten tosi rapsy! :D Taalla kakkoset on tayttaneet seitseman 1.9.2013-31.8.2014 valilla. Meidan isompi neiti tayttaa kahdeksan lokakuun lopulla. Ja kiitti noista FB-ryhma vinkeista. Taytyypa etsina ne. Ja ihan totta, ulkosuomalaiset pitaa kylla yhta ja apua saa aina kun kyselee. :) Kiva kun kavit ja taidatpa tulla uudestaankin! Ihanaa!

      Poista
  3. Eikös siitä bussista tuolla menolla ole vaarana, että puolet lapsista myöhästyy kyydistä? Ja samaa mieltä edellisen kanssa, että "räpsyksi" tämä ei ole yhtään huono!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No myohastyy kylla! Ja myohastyikin parina ekana paivana, mita kuulin muilta! Tanaan bussi oli sitten ihan oikeassa ajassa ja me seistiin siella jo vaikka kuinka aikaseen ettei vaan jaada kyydista. :) HEH! Ja kiitti! Mua vielakin vahan jurppii se ekan paivan kuvaussession jaaminen siella bussipysakilla. Ja jos sen tekis myohemmin niin ei se ole sama asia kuin se eka koulupaiva. ;)

      Poista