tiistai 23. syyskuuta 2014

Kasityoblokki on auki / Crafting block finally undone

Kesa meni aivan totaalisesti kasityottomassa tilassa. En virkannut, neulonut saatika ommellut yhtaan mitaan. Suomessa ollessani yritin etsia jotain kivaa virkkausohjetta ja aidin lankavarastoista loysin langatkin valmiiksi mutta enpa sitten saanut mitaan aikaiseksi. 

Summer went in total non crafting mode. I didn't crochet, knit or sew anything. While in Finland I tried to find a nice crochet pattern and I had yarn ready from my mum's yarn stash but result was absolutely nothing.


Kankaan voi kuulkaa hyvin ostaa vain ja ainoastaan nimen perusteella. Hyva kaavojenkokeilukangas. Ei ollenkaan minun varinen. 

One can buy fabric based only on the name. Perfect muslin fabric. Not my colour at all.


Nyt on paa taas auki. Saumuri kavi huollossa kun se jurrasi omituisesti. Olen leikannut kaavat ja kangas on katsottuna valmiiksi testikappaletta varten. Virkkauspuolella valmistui yksi pikkuruinen pussukka. Samanlainen, jollaisia tein tuliaisiksi Suomeen vietavaksi. Ja neulomuksiakin on tullut tehtya. Yksi aikuisten pipo on tupsuja vailla valmis. Ja mies teki juuri tilauksen kolmesta piposta. Tarkat ohjeistukset tuli mita niissa pitaa olla.  Lupasin ainakin kaksi. ;) Joskos vaikka joulupukki toisi.

Now the block is open. I've got my serger back from being serviced. It had a strange noise and it didn't want to get going. Now it's fixed. I've cut a pattern and I've got a fabric for muslin ready. I've crochet one more of those little pouches I made in the spring to take as gifts to Finland. And I also have one knit hat ready waiting for pompoms. :) My husband also made an order of three knit hats for winter which quite specific instructions. I promised at least two. ;) You never know if Santa Claus will bring them.

4 kommenttia:

  1. Aaaaww, voin kuvitella ohjeistuksen :-D Lämpöiset terkut miehelle!
    Mun mielestä tuo sun nimikangas on ihanaa, tyks-tykkään. Kyllä vaan asioita voi tehdä vain nimen mukaan. Miekkoselle ostin sukkalangan sen takia kun sen nimi okli Sähkömies. Ja iskän sukkien malliksi valikoitui Merenkulkija. Ja anopille on suunnitteilla huivi hänen nimellään (erilainen kirjoitusasu, ja juuri siten nimetty huivi löytyi). Kaikki nämä vain nimen takia - helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveiset valitetaan heti kun mies palaa toista. Mustakin tuo kangas on kiva. Mutta kun oranssi ei sovi mulle. Kun laitoin kaavakokeiluharpakkeen paalle niin ensimmainen kommentti aiemmin mainitulta miehelta etta "et kai vaan meinaa pitaa tuota paallasi...... ainakaan kodin ulkopuolella."
      Ihania nimia. Sahkomies ja Merenkulkija. :) Eli ostelemme juttuja edelleenkin nimen perusteella.

      Poista
  2. Looking forward to seeing more of your lovely creations! I get to live my little girl projects through you. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I hope I won't create another block now that I've jinxed this opening by announcing it world wide. ;) I don't know how many little girl projects are on the way. I think I'll concentrate more on myself, at least now in the beginning. Or who knows...... Sorry, I'm rambling. Morning brain.

      Poista