perjantai 26. syyskuuta 2014

Uusia ystavyyksia / New friendships

Keskiviikkona minulla oli todellinen ilo ja kunnia tavata aivan uskomattoman ihana ihminen! Olen haneen tutustunut blogimaailmassa ja melkein (yks osavaltio valissa) kun samoilla nurkilla asustellaan ja kerrankin oltiin viela lahempana toisiamme niin tapaaminenhan siihen oli pakko saada. Sennie kirjoittelee blogeja Our Mothership Adventures ja Kotiin Kolmesta Kolkasta. Perheensa huristelee asuntoautollaan usein tasta meidan ohi ja nyt kylla rupean vaatimaan varikkopysahtymista ja tankkaustaukoa meilla. :)

On Wednesday I had a real pleasure and honour to meet an unbelievably wonderful person! I have met her in the blogging world and we kind of live in the same corner of the nation (only one state between us) and for once we were even closer each other due to certain circumstances so we absolutely HAD to arrange a meeting. Sennie writes Our Mothership Adventures and Kotiin Kolmesta Kolkasta blogs. Her family drives past us on their journeys and from now on I will start demanding a pit stop here at our place. :)


Tapasimme lounaan merkeissa. Molemmilla oli mukana pikkuneidit. Toinen 8v ja toinen 3v. Ei oikein tyttojen maailmat kohdanneet ja molemmat varkkasivat omissa nurkissaan joko puhelimella tai iPadilla omia juttujaan. Ensimmainen tapaaminen ja vahan hankala paikka lapsien kannalta. Ja mammat hopotti ja hopotti ja hopotti...... Hopottamista olisi riittanyt vaikka kuinka mutta valitettavasti aika oli talla kertaa rajallista ja loppui ihan liian nopeasti.
Tama pitaa ehdottomasti uusia ja paremmalla ajalla.

We met over lunch. We both had our Little Misses with us. One 8, one 3. Their worlds didn't really meet but both did enjoy playing with various gadgets in their own booth corners. The first meeting and not the best possible place for children to make friends. And mummies talked and talked and talked....... There would have been even more talk but unfortunately we had a time limit for this meeting and time ran out way too soon.
We will have to do this again and with better time.


Photo credit Little Miss A.


Photo credit Sennie.


Photo credit Sennie.

10 kommenttia:

  1. Oi miten iloisia kuvia :) Varmasti vähän jännää, mutta hauskaa nähdä livenä blogimaailman tuttuja :)
    Tuo piposikin on varsin hauska - kohta se taas alkaa - pipokausi... Selailin tässä enemmänkin teidän kuulumisia, kun viikolla ei vaaaaan ehdi.
    Täällä arki on kiirusta. Miusta on tullut jalkapalloilijan äiti ;) - harkkoja kolme kertaa viikossa. Yleensä olen mie, joka kuskaa - tietysti toiselle puolelle kaupnkia. Koiralainen on mukana ja tehdään sitten lenkkiä. Tuleepa edes ulkoiltua, kun muuten omat harrastukset ihan hunningolla.
    Iloa ja valoa teijän syksyyn toivottelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kylla niin kiva tavata ihan livena. :) Ja vaikutti etta ollaan hyvinkin samalla aaltopituudella.

      Pipokausi todellakin edessapain. Taalla oli jo aika viileeta aamuisin mutta tanaan oli +25C ja huomiseksi luvattu viela lampimampaa. Koita tassa nyt sitten asennoitua syksyyn ja pitkahihaisiin ja -lahkeisiin vaatteisiin kun tuntuu etta lampotilat sahaa ees taas ihan mielensa mukaan.

      Arki tuntuu olevan aika kiirusta taallakin. Mina myos olen jalkapalloilijan aiti. Meilla on puolentoista tunnin harkat kerran viikossa lauantaina aamusta. Minahan se siella kentan laidalla olen. Mutta otan kasityot mukaan niin voin siella sitten varkata mita varkkailenkaan.

      Toivottelen myos kaikkea hyvaa teille sinne kotisuomeen ja syksyisiin paiviin. :) Kynttiloita ja aurinkoa sateen sijasta. Musta oli niin ihana se sun sammalpallopuu ettei tosi. :) Haleja!

      Poista
  2. Siis ihan liian vähän aikaa meillä oli, mutta ensi kerralla sitten enemmän!!! Ja juu, meidän Pikkuneidillä kestää kauan lämmetä, eikä tuo ravintola varmaan ollut pienten kannalta paras paikka tavata, mutta seura ja ruoka oli kyllä mitä parhainta!!! Kiitos teille <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, kiitos itsellesi! Oli kylla maailman ihaninta tavata ja todellakin ens kerralla pidemman kaavan mukaan. Meidan isompi neiti oli niin surullinen kun ei paassyt mukaan tapaamiseen koulun takia. Joskos ensi kerralla parempi tuuri. Mukavaa viikonloppua! ♥

      Poista
  3. Moi Ina!

    Kiva nahda etta te tapasitte. Makin oon tavannut Sennun kerran. Oon lukenut hanen blogiaan jo useamman vuoden. Terkut rajan takaa Kanadasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Susu ja tervetuloa! Kiva etta loysit blogiini. Missas pain Kanadaa asustelet? Arvatenkin et ihan kamalan kaukana meista. Toivottavasti loydat tiesi tanne uudestaankin. :)

      Poista
  4. Heippa! Täällä pitkästä aikaa kylässä, ja ai miten ihanaa että olet tavannut Sennien :)
    Olen hänen blogiaan kanssa seurannut jo mooooooonta vuotta.

    Luen tässä saman tien kasan viimeisimpiä postauksiasi myös
    Mukavaa syksyn jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva etta kerkesit kylaan taasen. :) Ja oli kylla niin ihanaa tavata Sennie! Kaikin puolin uskomattoman upea ihminen! Mukavaa syksya myos sinulle.

      Poista