maanantai 22. syyskuuta 2014

Tanssi ♥ kyllyydesta / Dance your ♥ out

Se on nyt sitten virallisesti alkanut. Tanssikausi. Ja nyt meilla ei tanssi vaan iso neiti vaan myos pienempi. Oli niin ihanaa katsoa salaa kun kahdeksan pikkuballeriinaa kuuntelee opettajaa ja tekee mita pyydetaan. Demi-plie peppu ojossa taaksepain oli niin liikuttavaa. 
Pikkuneiti siis opettelee baletin alkeita ja isompi tanssii niin balettia kuin steppiakin. Hanen pitaisi aloittaa myos hip hop mutta tunnin alkua, hintaa, ja ajankohtaa odotellaan viela. Jos ei paiva/aika napsaa hyvin niin sitten ei kylla onnistu. 

It has now officially started. Dance season. This year it's not just Big Miss dancing but the Lille Miss as well. It was so darling to watch eight little ballerinas listening to their teacher and doing as asked. Demi-plie with their behind stuck out in a very unballerinalike way. Super cute!
Little Miss is learning the basics of ballet and Big Miss does ballet and step. She's hoping to start hip hop as well but we're still waiting to hear when the class is going to start, time and day as well as the price information. If the day/time is not good, it won't be possible.


Torstai on siis meidan tanssipaiva. Pikkuneidin tunti on alkuiltapaivasta ja isomman myohemmin iltapaivalla kunhan ensin kotiutuu koulusta. Mina siis istun odottelemassa tanssijatyttojani pari tuntia torstaina. Mina varkkaan kasitoita. Muut mammat rapeltaa puhelimiaan. Tekemista pitaa aina tuoda myos pienellekin isosiskon tunnin ajaksi. Taytyy rakentaa jonkinlainen systeemi johon keraan tekemiset hanellekin.

Thursday is our dance day. Little Miss has her lesson in early afternoon and Gim Miss has her's late afternoon after she has come home from school. So I'm using two hours sitting and waiting for them. I usually have my knitting/crochet project with me. Other mother's play with their phones. I also need to bring something for the Little Miss to  do while we wait for big sister. I need to come up with some kind of system where to collect stuff for her to do.


6 kommenttia:

  1. Little ballerinas.. there will be no pink tutus for me in the future, but blue hats and cars! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I was soooooo hoping it would be a girl! :) You'll get your part of fun too.

      Poista
  2. Balettia! Minäkin tuota taisin tuossa iässä tanssia. :) Tanssi on niin mukava harrastus, olen miettinyt että pitäisi taas löytää joku aikuisille sopiva tanssitunti. Viimeksi tanssin bollywoodia, sitä ennen hiphopia, kaikki aikuisten alkeiskurssilla, suosittelen sullekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mina en ole balettia koskaan tanssinut. Mutta se on mukavaa. Tykkasin kayda kaikilla vahankin tanssahtavilla ryhmajumpissa yms. Nyt haluaisin jatkaa mutta taa perkuleen koipi ei edelleenkaan anna periksi. Jos en saa leikattua pihan nurmikkoa ilman etta jalka tulee kamalan kipeeks niin tuskin se tykkaa tanssitunneistakaan. Mutta heti kun onnistuu niin kylla.

      Poista
  3. Voi mitä suloisuuksia! Meillä ei koskaan tanssi kiinnostanut, mutta nyt ensi vuonna kuulemma pitää päästä cheerleading ryhmään :) Kiinnostus aiheeseen taisi kasvaa siinä vaiheessa huippuunsa, kun meidän koulun ryhmä pääsi kansallisissa kisoissa ikäryhmänsä kolmanneksi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Meilla neidit on tanssineet ihan pienesta pitaen. Ja nyt pienempi ison perassa opettelee liikkeita. Tanssipelit pelikonsoleilla on myos kova juttu meilla. Eika mulla ole mitaan niita vastaa kun saavat samalla liikuntaa. Cheerleading on hieno harrastus. Kaksi tuttavien tyttoa harrastavat. Toinen tosin venaytti jalkansa niin pahasti ettei pysty olemaan harkoissa mukana kuuteen viikkoon ja jalka tuettuna sellaisessa ilmatyynykengassa. Tama porukka parjasi toissa vuonna niin hyvin etta olivat Floridassa kansallisissa kisoissa ja voittivat oman ikaryhmansa. :) Ja tuskin kellaan oli sita vastaan mitaan etta kisat olivat DisneyWorldissa. HEH!

      Poista