lauantai 22. joulukuuta 2012

Taikaa / Magic

Kylla joulukuusessa on sita jotain. Ihmeellista. Ihanaa. Taianomaista. Kaunista. Tanaan koristeltiin kuusi. Nuorempi lahinna ihmetteli kaikkia koristeita vanhemman osallistuessa intensiivisesti koristeiden laittamiseen. Ja kun kaikki oli valmista se loiste, ihastus, ihmetys lasten silmissa sulatti sydamen. Joulun taikaa.

There's something about a Christmas tree. Wonderous. Lovely. Magical. Beaitiful. Today we decorated the tree. Our younger one more or less was interested in all the decorations and was fiddling with them while our older one participated intensively in the decorating itself. And when it was all ready the shine and wonder in the children's eyes melted my heart. The magic of Christmas.





4 kommenttia:

  1. Ihana paikka ihastella joulukuusta :) noin meijän aikuistenkin pitäis muistaa katsella asioita eri vinkkeleistä kuin yleensä :)Hyvää ja leppoisaa joulua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin niin onnekas kun satuin olemaan kameran kanssa liikenteessa noilla hetkilla. :) Maailmassa on paljon asioita, joita olisi ihan hyva katsoa vahan toisista nakokulmista. Siina olet ihan oikeassa.
      Ihanaa ja sydamellista joulua myos teille Peppi! ♥

      Poista
  2. ihania kuvia! olen tykännyt kauheasti katsella sinun joulukuvia ja marmelaadidaadia vaikken olekaan kerjennyt kovin kommentoida, on ollut niin kiireistä.

    Mutta todella ihanaa ja rauhaisaa joulua sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! Musta on ihana ottaa kuvia lapsista. Valilla vaan onnistaa oikein todenteolla saada tuollaiset "aarrekuvat". Nyt kiireet taakse ja rauhoitut, Nautit Suomalaisesta joulusta, lumesta, pakkasista, perheesta, ystavista, yhdessaolosta ja hyvasta ruoasta! Sydamen taydesta toivotan teille lamminta ja taianomaista joulua! ♥

      Poista