maanantai 17. joulukuuta 2012

Sininen hetki / Blue moment

Voitteks uskoa: meilla on lunta maassa. Eilen alotti iltapaivasta mutta ei sita paljoa tullut. Sen verran etta maa on valkonen. Mutta pitihan se heti ottaa kuva sinisesta hetkesta. Ehdottomasi suosikkihetkeni talvisin, kun on lunta. Naapuritalokin nayttaa ihan siniselta (on oikeasti harmaa). Tanaan sataa vetta, eli lumet sulanee hyvinkin pian. Ei mitaan hehkeita kuvia kun nappasin ne terassin ovelta.

Can you believe: we have snow on the ground. It started snowing yesterday afternoon, but not that much. Only so that we have a covering. But I did have to take pictures of the blue moment. My favorite moment with snow. Even our neighbour's house looks blue (in reality it's gray). Today it's raining so I'll have to say goodbye to the snow. Not any glamorous photos as I took these from the terrace door.



2 kommenttia:

  1. Hieno toi eka kuva. Lehdettömät puut taivasta vasten on kiehtovia. Eli hyvässä tapauksessa teilläkin voisi olla jouluna lunta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Peppi. Ei taida kuitenkaan olla toiveita valkoisesta joulusta. Vetta on tihuttanut koko paivan ja lumet haviaa. :( BLAAAAH!

      Poista