perjantai 31. elokuuta 2012

Kuvia edesta ja takaa, sivulta ja paalta / Pics from front and back, from side and top

Koukutukset ovat tuottaneet vihdoinkin tulosta. Kori on valmistunut. Alussa sita tehtiin ja purettiin (aloitan aina liian tiukalla kun teen ontelokuteesta - ei opi, ei). Reunaakin tehtiin ja purettiin kun telkkaria katsoessani innostuin koukkuamaan niin etta tein liikaa. Mutta kyllapa oli "pitsi"reunassa vaantamista. Ohje, joka loytyy TAALTA, pyysi seiska koukkua mutta mina tein kasilla. Seiskalla oliski tullut tuosta kuteesta kylla niin tapakka ja olisi saanut vaantaa vaantamisen ilosta. Kuten kuvista naette pitsi ei ole pystyssa niin kuin sen ohjeen mukaan pitaisi olla vaan kaantyy ulospain. Ihan kiva se on noinkin. Tykkaan.

Finally results with my hooking. My basket is ready. In the beginning I made some and undid some (I always start too tight when I'm making things with tubular weft - I never learn). Also with the side I did and then undid as I made it too tall while watching TV. But you have no idea how hard it was to crochet the "lace" at the edge. The patterns, which you can find in Finnish HERE, was asking for number 7(mm) hook but I made it with 8mm. If I had done it with 7mm it would have been very hard with the weft I had. As you can see from the pictures the "lace" is turning outwards, which it is not supposed to do according to the pattern. I don't mind. I kind of like it that way as well. I'm happy.







6 kommenttia:

  1. Kaunis kori tuli! Ja miten ihania lankoja siinä jo asustaa... Itse teen juuri samanvärisestä ompunvihreästä pienimmälle mekkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Loysin kivan neuletakin ohjeen isommalle neidille mutta katsotaan nyt saanko mitaan aikaseksi sen suhteen vai teenko jotain muuta. Langat vaan sattuivat hyppaamaan kaupasta mukaan. :D

      Poista
  2. Nää on hienot ja korien sisältö houkuttelevan väristä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niita on kylla vaan yks. ilman sisaltoa ja sisallon kanssa. Edesta ja takaa, ylta paalta, sielta taalta kuvattuna. heh. :D Kudetta jai sen verran (vajaa puoli kiloa) etta mahdollisesti sais pienemman viela tehtya tai sitten keksia jotain muuta.

      Poista
  3. Kivaa, kun olit piipahtanut blosissani niin löysin myös tieni tänne. Aina ilahdun, kun löydän uuden, ihanan blogin!
    Ja ihania virkkauksia olet tehnyt. Ja mitä villasukkiin tulee, ei ne pitsit tai palmikot ole yhtään niin vaikeita kuin miltä saattavat näyttää, kannattaa kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva etta tulit "kylaan". Toivottavasti tulet toistekin. :D Minustakin on ihana loytaa uusia blogeja kuten sinun. Mukavaa keskiviikkoiltaa sinne kotisuomeen.

      Poista