lauantai 18. elokuuta 2012

Todisteita ei jaanyt / There was no evidence

Nopea ja helppo jalkkari. Kasin murennettuja grahamkekseja, vaniljavanukasta (itse kaytin Jello vaniljavanukashauheesta tehtavaa - sita on nakynyt valilla Citymarkettien kansainvalisilla ruokahyllyilla Ameriikkojen kohdalla) ja tuoreita marjoja. Maljan pohjalle keksimuruja, paalle vanukasta ja paallimmaiseksi marjoja. Ai etta on hyvaa. Oli niin nopea menekki etten saanut edes kuvaa valmiista annoksesta.

Quick and easy dessert. Hand crumbled graham cookies, vanilla pudding (I used Jello) and fresh berries. Some cookie crumbs to the bottom of the serving bowl, pudding on top and berries to crown the dessert. It was yummy. And it disappeared so fast that I had no chances of getting picture of a the dessert in the serving bowl.
2 kommenttia:

  1. Nam! Varmasti herkkua. Kiitos hyvästä kesäjälkkärivinkistä:) Tuohon voisi käydä sellainen täällä Suomessa kaupan maitohyllyssä oleva vaniljakastike tai purkkivanukaskin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli juurikin NAM! Vaniljakastike taitaa olla liian loysaa mutta se purkkivanukas vois olla just sopiva! Kokeilkaa ihmeessa.

      Poista