sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Viikonloppukatsaus / Weekend

Valilla aika tuntuu kuluvan ihan hirvean nopeaa vauhtia. Niin kuin tama viikonloppu. Saisko sita kelata takaisin lauantai aamuun? Ehka se tuntui niin lyhykaiselta kun mies tuli vasta pe iltana juuri ennen tyttojen nukkumaanmenoa kotiin tyoreissulta. Ihanaa etta tuli.
Lauantaina piti kayda vahan kaupassa ja apteekissa ja silla reissulla eksyin myos JoAnn:siin kaavoja katsomaan. Tai siis oikeammin olin netissa nahnyt pari uutta ihanaa kaavaa ja halusin ne kasiini eli hip hop kaupoille. Kaavakaapin kyljessa oli -40% tarra. JEE! Kassalla ihmettelin kun kolme kaavaa olikin vaan vahan reilu $3. Kummaksuinkin asiaa ja vastaukseksi sain etta kyseisen merkin kaavat oli sina paivana vain $1. Hitsi kun olisi ollut aikaa niin olisin mennyt selaamaan sita kaavakirjaa vahan enemman. Nyt sormia syyhyttaa paasta ompelemaan mutta pari juttua pitaa hoitaa ensin alta.
Puikoilla kilisee sukat siskolle Dropsin Delight langasta. Varit muistuttaa ruskaa.  Ihanan lampoiset varit mutta ei ollenkaan mun variset.... siskon variset kyllakin. :)
Luntakin saatiin. Kymmenisen senttia painavaa, taydellista lumiukontekolunta. Tanaan isompi neiti on vaan ollut niin tukkonen ja veto pois ettei ole edes halunnut ulos. Ei olla siis ainakaan tanaan rakennettu ukkoja tai akkoja.
Oma leipurin teki tanaan pullia.... kaikenmaailman pullia: on kanelirullaa ja toisenlaisia rullia ompun ja karamellin kera. Taisi menna pannun tayttaminen yhden satsin kanssa vahan yli kun pullilla ei ollutkaan tilaa "turvota". Lopputulos oli hieman kaaottinen, jos nyt nain voisi sanoa. ;) Maku oli kylla hollillaan.
Huomenna ei ole koulua Martin Luther King Jr paivan takia. Eli olen molempien neitien kanssa kotosalla. Ei ainakaan tarvitse herata pakosta tiettyyn aikaan.... mutta siis sehan ei tarkota sita etta saisi nukkua yhtaan sen pidempaan. Voihan sita aina elaa toivossa etta tytot nukkuisivat edes hitusen pidempaan. (Eilen vanhempi nukkuikin kahdeksaan asti mutta nuorempi olikin sitten hereilla heti kuuden jalkeen. Huokaus!)

Sometimes time just flies. Like this weekend. Could I rewind back to Saturday morning? Maybe it felt so short as my husband came home from his business trip on Friday just before the girls went to bed. But I'm happy he's back.
Saturday morning I had to go to the store and the chemist and on the way just happened to be JoAnn where I just had to pop by to look at patterns. Actually I had seen few lovely, new patterns and I wanted them in my hands so I went in. At the pattern shelf there was sign of 40% off of that particular brand. Great! At the cashier I was wondering about the little over $3 that was the total. I did ask about it and found out that those particular patterns were only $1/pattern that day. Shame I didn't have time to go do more looking. Now I really do want to get my hands on one of the patterns particularly. I do have few things to get done first before I can start that.
On my knitting needles I have socks for my sister from Drops Delight yarn in  colours that remind me of autumn colours. Beautiful warm colours. But so NOT me. Perfect for my sister though. :)
We got also some snow. About 10cm of perfect snowman building snow.Unfortunately Big Miss is so stuffy and feels a bit under the weather and didn't even want to go outside. So no snow men or women at least yet.
Our in house baker made all kinds of rolls: cinnamon rolls, other rolls with apple and caramel topping. One of the pan was overfilled and the buns didn't have space to expand. Result was a bit chaotic to say the least. ;) But it didn't affect the taste at all.
Tomorrow Big Miss doesn't have school because of Martin Luther King Jr. day. So both girls hoe tomorrow. At least I don't have to wake at a certain time.... but that doesn't mean by any means that I would be able to sleep longer. One can hope, right? (Yesterday Big Miss did sleep until eight but Little Miss was up right after six. Sigh!)













7 kommenttia:

  1. Mukavalta kuulosti teidän viikonloppu ison neidin tautia lukuunottamatta.
    Aikas upea väri tulossa siukun sukkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kauan kun ei ole kuumetta meno jatkuu ainakin jonkinmoisena. :) Ja taytyy myontaa etta noi varit on ihanat..... mutta niin kuin sanoin... ei ole ollenkaa mun varit. :) JA viikonlopusta mulle paallimmaisena tulee mieleen pyykinpesu ja lumityot. HAH!

      Poista
  2. Herkullisen näköisiä pullia, vaikka vähän kiinni toisissaan ovatkin. Sukkien väristä pidän tosi paljon, tulee hienot sukat.
    Harmi että tytöllä nuha vaivaa. Laitan tähän vielä Sipulin salaisuus http://keskustelu.suomi24.fi/node/9462740

    Olenko kokeillut sipuleita, pitäisi auttaa flunssaan, kaikki ei siihen usko. Siskoni lähetti minulle tämän saman tarinan neljä vuotta sitten. Ajattelin mitään en häviä, jos kokeilen. Ja olen nyt pitänyt sipuleita lautasella joka huoneessa siitä asti. Kertaakaan en ole ollut sen jälkeen flunssassa. Eikä mieskään. Kannattaa kokeilla. Vaihdan sipulit aina uuteen noin kolmen viikon välein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuha alkaa olemaan parempaan pain. Meilla on Vick's Vaporub kovassa kaytossa kun on tukkoisuutta. :) Hierotaan sita rintaan niin pysyy nena auki yolla. Ja tuntuu se auttavan vahan muutenkin. :) Mielenkiitoinen tuo sipulijuttu. Vanhalla kansalla on kylla tietoa ja taitoa asioista, jotka me monesti sivuutetaan olankohautuksella tai hymahdyksella. Valkosipulin olen tiennyt olevan moneenkin vaivaan apua tuova mutta tavallisen sipulin en. Mitakohan mies tykkais jos isken sipulit joka huoneeseen? :)

      Poista
    2. Hyvä jos siellä nuha alkaa jo hellittämään.

      Miehiltä ei kannata sellaista kysellä, laittaa vaan. Jos laitat, pidä koiran ulottuvilta, sipuli on koiralle myrkyllistä.
      Kokeileminen ei maksa paljon. En uskonut ensin minäkään, en sitten tiedä onko tuuria tai sipulit, mutta nuhaa ei ole sen jälkeen ollut.

      Poista
    3. Juu, miehilta ei kannata aina kysella. ;) Tuoksuuko sipuli mitenkaan huoneissa? Ihan mielenkiinnosta kyselen.

      Poista
    4. Ei juurikaan tuoksu, kun ne pidetään kuoret päivineen lautasella.
      Naureskeli minunkin mies ensin kun niitä laittelin, ettei ne mitään auta. Mutta nyt ei ole hän myöskään ollut kertaakaan sen jäkeen nuhassa, niin ei enää naura minulle.

      Poista