lauantai 4. tammikuuta 2014

Vahan myohassa / Little late

Otinhan mina niita kuvia jouluna mutta jotenkin ne jai sitten lataamatta koneelle ja mieheni siivoillessaan kiikutti kameran ylos (siksi siis viimeaikaiset Instagram kuvat) ja sitten se jai. No, tassa jotain kuvia joulusta. Joulupukkikin loysi perille aattona. :)

I did take some photos during Christmas but somehow I didn't load them to the computer immediately and then my husband took the camera back upstairs when tidying up places (thus all the Instagram photos lately). Well, here's finally some photos of our Christmas. Even Santa found his way to our house on Christmas Eve. :)




















9 kommenttia:

  1. Odottaminen on niiiiin, mutta kylläpä silmät säihkyy, kun pukki on käynyt :D Mikä tuo viimeisten kuvien laite on?!
    Ja onpa teillä siellä lunta - tai siis ainakin eilen oli - onko tilanne vielä sama?! Täällä ei todellakaan ole. Mutta nyt ehkä vähän kylmennyt ilma pihalla ja näyttäis viikon kuluttua olevan vielä kylmempää, että saas nähdä joko sitten tulee talvi meillekin.

    VastaaPoista
  2. Niin niinpa.... .se oottaminen on syvalta!!!!!!! Joulupukkikin sanoi ovesta sisaan tullessan vahan murtaen mutta kuitenkin "Hyvaa joulua!" :D
    Tuo vekotin, jonka joulupukki toi, on Rainbow loom jolla tehdaan pienista kuminauhalenksuista rannekoruja. Googleta niin naet vahan minkalaisia rannerenkaita silla saa tehtya.
    Lunta on viela. Pari paivaa pakkaset olleet -15C tai enemman. Tanaan viela miinuksen puolella huomenna ja ylihuomenna ollaankin sitten plussan puolella ja vetta tulee taivaalta. Taa tammonen jojoilu on kanssa NIIIIIIIIN...... Toivottavasti sinne saadaan kylmaa niin etta sade tulee lumena.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Sennie! Harmittaa vahan kun en saanut kuvaa siita kun pikkuneiti juoksi suoraan halaamaan joulupukkia kun han tuli sisaan. Ei todellakaan odotettu sellaista reaktiota. :D

      Poista
  4. It looks like a wonderful Christmas. Beautiful pictures of the girls. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! We had a lovely Christmas! I don't know how to express it in English but it felt like a "tynka joulu" as my energy levels were pretty much zero for doing anything. hopefully this will get better now. Just need to sort my foot and get it better.

      Poista
  5. Ihania kuvia!
    Ja lasten silmistä todella loistaa odottamisen 'tuska' ... ihanaa, että pukki tuli ! :)

    Onnellista alkanutta uutta vuotta sinne teidän koko perheelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuskaa se odottaminen oli! Voi hyva tavaton. :D Ja Pukki pelasti paivan.
      Hyvaa uutta vuotta sinne Euroopan suuntaa teille myos!

      Poista