perjantai 31. tammikuuta 2014

Muumimukeja / Moomin cups

Olen tassa silmaillyt muutamaa uutta Muumimukia. Kamalan vaarallista saada sahkopostimainoksia royaldesign.com:lta tai FinnStyle sivustolta. Mamma muki ja kulho pitaisi saada. Pappa oli mutta joku ryovasi sen miehen tyopaikalta. :( Eli uusi Pappa pitaisi saada sekin. Samoin Tove Janssonin juhlavuosi muki. Ja ja ja ja...... Olen kuullut etta vanhoja lopetettuja mukeja huudetaan huikein hinnoin esim huutonetissa. Mina en siihen hommaa lahde. En suostu tuhlaamaan satoja euroja joihinkin mukeihin. Kylla niita uusia tulee ja vanhoja menee. Mutta eikos nama nyt ole vaan niin ihania? :)
(Kuvat Iittalan nettikaupan sivuilta.)

I've been eyeing few new Moomin mugs. It's very dangerous to get email notifications and adds from royaldesigns.com or FinnStyle pages. I should get Mamma mug and bowl. We did have the Pappa mug but someone stole it at my husband's work place. :( So should get a new Pappa mug at least if not bowl as well. And the newest Tove Jansson jubilee mug. And and and..... I've heard that some of the old mugs sell for hundreds of euros online. I think it's a bit of madness really to pay that much for a mug but everyone have their hobbies. New will always come and old well always be discontinued. But aren't these just lovely? :)
(Pictures are from Iittala online store.)








13 kommenttia:

  1. Aivan ihania! Yritin tilata Moomin candle holders finnstyle.com:sta, mutta tietysti ne olivat loppuneet. Mutta ainakin suklaat tulevat tanaan .....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niita lasisia pallojako tarkoitat? Ne on ihania. Meilla on yksi. Pitaisi vaan saada se roikkumaan. Noh, kunhan ma paasen sisustamaan tyttojen huoneita (kunhan saan tan jalan kuntoon) niin Muumit on varmaankin teemana yhdessa huoneessa. :) Ala syo kaikkia suklaita heti tanaan. :D

      Poista
    2. No ei tullut suklaat tanaan. Ilmeisesti saan takia myohastyivat, ja UPS tuo maanantaina. Tallaisia Moomin candleholders ajattelin bathroomin ikkunalle: http://www.muurla.com/en/products/moomin-candle-holder-moomin

      Poista
    3. Noi on kivat. Ei siis ihan samanlaisia kuin mika se meilla oleva lasipallo mutta sama idea kuitenkin etta heijastaa varjona kuvan seinalle. :) http://www.muurla.com/tuotteet/muumi-sisustuspallo-iso-muumilaakso Tallainen siis on mutta eri kuvalla.

      Poista
  2. Pari muumimukia minulla on lahjaksi saatuja, ei muuta.
    Mutta toi on ihan törkeetä, että joku mukin varasti. Ei kenenkään voi enää luottaa missään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli minustakin. No, onneksi saa uuden tilalle.

      Poista
  3. Muumi mukit ja puuro kulhot ovat meille sopivia - onneksi ei ole tarvinnut selittää kenellekään täkäläiselle mitä nämä hahmot ovat ? On aika outoa, että vielä monen vuoden jälkeenkin astiakaapissa on eniten suomalaisia astioita - joko niitä oli alunperin paljon tai sitten ne on hyvin kestäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilla mukit ja kulhot paivittaisessa kaytossa. Kulhot enemmankin silla mukit on liian pienia mun teen horppimiseen mutta kun joku tulee kaymaan niin riippuen tilanteen laadusta muumit isketaan ennemmin poytaan kuin Pentikkia. :) Kylla pariin kertaan on joutunut vahan kertomaan Muumeista kun vieras on kummastellut. Meilla kanssa arabiaa ja Pentikkia kaapissa. Mina viela taydensin meidan astiaston sen jalkeen kun tieto lahdosta tanne tuli. :) Hyvia ovat olleet kaikki ja kovassa kaytossa.

      Poista
    2. Niin ja kiva kun olet loytanyt tiesi tanne mun blogiin! Tervetuloa ja toivottavasti tulet toistekin. :) Tulen vastavisiitille!

      Poista
  4. Tiedätkö, meiltä ei löydy mitään muumia. :)
    En ole itse koskaan oikein ymmärtänyt tätä muumi buumia, eikä meillä lapsetkaan pienenä sitä juuri katselleet. Mutta olen seurannut joitakin, joille tämä muumi juttu on kaikki kaikessa ja on vaikka mitä tavaraa.
    Mutta tosi röyhkeää on varastaa toisten tavaroita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Muumit ole kaikkien juttu! Ehka meilla korostuu se viela enemman kun taalla ulkomailla ollaan. Jotenkin sita suomalaiset asiat tulee tarkeiksi. No, tytot on kylla aina tykanneet Muumeista, isompi siloin kun viela Suomessa asuttiin. Eika ne ole minustakaan hassumpia. Mina tykkaan enemman kirjoista ja Tove Janssonin alkuperaispiirroksista. Tuolla odottaa useampi kehystamista. :)

      Poista
  5. I've got a collection of 6, but they're quite expensive here, I used to be a fanatic with Moomins, now I calmed down. I love My and the crazy guy, what's his name.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know they are quite pricy. I buy one mug and bowl at a time probably once a year when I come there. :D Gotten few as a gift as well. The crazy guy? Sniff( Niisku), Hemulen (Hemuli) or maybe Stinky (Haisuli)? Or someone else?! :)

      Poista