tiistai 21. tammikuuta 2014

Ja taas tulee lunta / And it's snowing again

Uusi myrakka on taalla. Talla kertaa pitaisi olla vaan hottoa pakkaslunta. :) Eli ei paha juttu ollenkaan jos sita lunta tulee vaan se 15cm niin luin on luvattu. Nyt jannataankin etta onko huomenna koulu peruttu vai tuleeko myohainen aloitus vai ollaanko normaalissa aikataulussa. Tama selviaa ilmeisesti vasta huomenna aamulla aikaisin.
Nama kuvat ovat otettu viikonlopun lumisateen jalkeen.

New Snow storm is here. This time it should be just fluffy snow due to cold temperatures. :) So not a bad thing at all if it only snows the predicted 15cm. Now were waiting for news if school is on tomorrow or maybe late start or are we on normal time table. We'll find out probably early in the morning.
These pictures have been taken after the snow last weekend.
10 kommenttia:

 1. Oliko koulu peruttu? Me saatiin vain pakkaset tänne pohjoiseen, ei lunta, mutta onhan sitä ihan kivasti jo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sennie, ei ollut koulu peruttu! Lunta ei tullut kuin korkeintaan viisi senttia. Pahimmat kinokset Bostonin etelapuolella. Ja pakkasta kylla riittaa. Toppavaatteet paalla bussia odottamaan. Varpaat meinasi talvisaappaissakin paleltua bussipysakilla. Viima on kylla tosi hyytava!

   Poista
 2. Löysin tänne Sennien blogin kautta ja näin aikaisemmista postauksistasi, että sulla on plantaarifaskiitti. Luulen, että itselläni on sama, mutta en ole käynyt lääkärissä, kun ei ole ihan niin pahaksi päässyt. Miten kauan sun käskettiin ottaa tulehduskipulääkettä? Itse ole yrittänyt käyttää kylmää geelityynyä muutaman kerran päivässä ja yrittänyt venyttää jalkaa Youtubesta löytämäni ohjeen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Allu! :) Kiva kun loysit tannekin.
   Joo, plantaarifaskiitti oli diagnoosi ennen uutta vuotta yleislaakarin vastaanotolla. Sanoi etta kylmaa, lepoa ja kipulaakkeita ja jos ei ole parempi parin kolmen viikon kuluttua niin sitten pitaa soittaa ja varata aika erikoislaakarille. Ei sanonut muuten etta kuinka kauan niita tulehduskipulaakkeita pitais ottaa. Mulla menee 4x400mg ibusalia paivassa talla hetkella. Venyttelyja kanssa tehnyt, kylmaa kolme kertaa paivassa noin puolen tunnin ajan ja lepoa.... no ei kahden lapsen ja koiran kanssa paljon siihen lepoon pysty. Perjantaina aika erikoislaakarille. Ensin rontgen ja sitten laakarinaika. Toivottavasti saan sielta lisaa infoa taman hoitoon etta paastaan parempaan. Ei muuten elamasta tule yhtaan mitaan. Kertoilen varmasti (manaan todennakoisesti ;-P) perjantaina blogissa asiasta. HAH HAH!

   Poista
 3. Ihanan näköisiä lumikuvia.

  Ei tullut lunta tänne meidänkään alueelle juuri nimeksikään. Mies olisi toivonut että sitä olisi tullut, niin olisi voinut kokeilla jouluksi saamiaan lumikenkiä. Pakkasta oli aamulla -21 C.

  Hyvää viikkoa sinne teille kaikille,
  t. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Juu ennusteet oli sellaista 10-20cm tanne meidan suunnalle. Mutta ei tullut. Hyva jos viisi senttia. :) Meilla kanssa tytot olisivat toivoneet vahan enemman lunta peuhuleikkeihinsa. Nyt kun pakkanen hellittaisi niin saisin tehtya ladun tuonne pihalle isompaa neitia varten.
   Mukavaa viikkoa myos sinne teille!

   Poista
 4. Kiva katsella lumikuvia taalla auringonpaisteessa ;-) Tosin taalla on edelleen KYLMA, thanks to the wind..... oh well. Se on talvi, kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillakin paistaa aurinko. Ja ulkona on -15C pakkasta! BRRRRRR! Villasukkaa jalkaan ja pipoa paahan. ;D

   Poista
 5. We don't have piles of snow here, but still everything is white and frozen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. And we have more snow in the forecast. :) I'm glad it's snowy there. It makes such a huge difference.

   Poista