torstai 1. maaliskuuta 2012

Sillisalaattia / This and that

Eilisen ja viime yon aikana puut ja pensaat saivat kermakuorrutuksen. Kovin maran sellaisen ja se tippuili puista auton katolle ja tuulilasiin. Mutta kuinka mukavaa onkaan katsella valkoista maisemaa kaiken sen ruskea ja harmaan sijasta. :) Nautimme siis taysilla, silla tata lystia ei kauaa kesta. Viikonloppuna on jo sellaisia lampotiloja luvattu etta lumet kylla katoaa saman tien.
Tama paiva on ollut varsinaista sillisalaattia. On pitanyt tehda jos jonkinmoista hommaa. Lumitoita, paperitoita, siivoustoita, keittiotoita ja ompelutoitakin tein. Pussukoita on syntynyt lisaa. Talle paivalle olisi viela tiedossa lisaa noita lumitoita seka keittiotoita ja mita lie toita viela tahan voi kehittaakaan.

PS: Koiruus kapertyi onnellisena paivaunille lumessa telmimisen jalkeen isannan pusakan lampoon.


During yesterday and last night trees and bushes were covered with whipped cream. At least that's what it looks like. How ever this cream frosting is awfully wet and it keeps falling from the trees on the car while driving. But how wonderful it is to look at a white instead of brown and gray. We'll enjoy this snow as long it will last, which unfortunately will not be for very long. The temperatures forecasted for the weekend will take care of snow melting quickly.
Today has been a bit of this and that. Lots of little odd jobs. Clearing the snow, sorting papers, cleaning, kitchen stuff and a bit of sewing as well. I've made few pouches more. Today will still have more snow clearing, cooking, and probably lots of little jobs that I cannot remember now.

PS: The pooch curled up happily in the warmth of my husbands fleece after playing in the snow.




4 kommenttia:

  1. IIks kun tuo teidän koiruli on suloinen. Porukoitten sileäkarvainen jättäisi mieluusti lumihanget aina väliin kuten kaiken muunkin märän.

    Melkoinen superpakkaus olet ollut kun kaikkeen olet ehtinyt.

    VastaaPoista
  2. Olo on kaikkea muuta kuin super. Isanta tekee toista viikkoa ihan ymparipyoreeta tyopaivaa (12-15h) eli ihan kaikki muu jaa mulle. On aika kuiviinrutistettu olo. Ja mita Gimliin tulee... meidan tappijalka rakastaa lunta. Ei tulisi ulkoota pois ollenkaan. Jokainen tassunjalki pitaa nuuskaista erikseen (myos omat) ja tyontaa paa lumen sisaan ja puhaltaa kuonosta ilmaa niin etta lumi pollahtaa. Eika haittaa vaikka lunta on enemman kuin pikkumiehella tuota korkeutta: silloin mennaan saukkohyppelya!

    VastaaPoista
  3. Siis aivan ihana koira! Ja sinä oikea puuhanainen. Ihanaa viikonloppua sinne teille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mini. Gimli ottaa ihailut vastaan tuolla sohvan nurkassa. :) Puuhanaisesta nyt tieda mutta joskus noita hommiakin on pakko tehda. Nautittavat viikonloput myos sinne valtameren taakse.

      Poista