perjantai 2. maaliskuuta 2012

Nautintoja / Enjoyments

Lumessa on kiva temmeltaa. Ja niin kauan kuin sita on niin temmelletaan. :D Naapurin rouvan piti tulla ihan tarkistamaan etta onko sinulla todellakin vauva mukana ulkona kun on niin kylmakin (-5C). Onhan minulla. Vauveli nautti siskon kanssa pulkassa istumisesta ja voi niita hekotuksia. Sydan suli taas kerran. Kivaa oli niin Mamilla kuin tytoillakin.
Suklaakakku sujahti uuniin ulkoilun jalkeen. Olin laiska leipoja. Paketista kuivat aineet ja jaakaapista marat ja sitten vaan sekoitetaan ja uuniin. Kerrankin onnistui kakunpaisto ilman palamista. :) Maistuukin ihan hyvalta. Toivoin kuitenkin suklaakakusta suklaisempaa. Olisin tehnyt myos hiukan erilaisen kuorutuksen itse mutta kun kerran paketista tuli niin tulkoot nyt. Pitihan se kayttaa tuolta kaapista pois. En kylla osta toista kertaa. Ihan itse teen sitten.

It's so lovely to play in snow. And we'll play in it as long as we have some. Baby sister enjoyed sitting in the sled with her sister. The giggles melted my heart (once again). The girls as well as Mummy had fun! :)
Chocolate cake went into the oven after being outside. I was lazy baker. Dry ingredients came from a box and the wet ones from the fridge. Mix and stick it in the oven. And for once the cake didn't burn. :) It tastes quite good too. I was hoping the chocolate cake would have been more chocolaty. And I also would have made a different kind of frosting but as things came from the box I'll rest my case. Won't buy this again. I'll make my own.










2 kommenttia:

  1. Kait käytit tilaisuuden hyödyksi ja pidit hullujen suomalaisten mainetta yllä kertomalla että Suomessa nukutetaan vauvoja ulkona vaunuissa ainakin -15 asteeseen asti (allekirjoittanut -20 asteeseen) :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta kai!!!! He jo tietavat ulkona nukuttamisesta. Kaytiin ennen joulua baletissa ja neiti ja naapureiden hoitoon. Iskin tyton vaunuihin nukkumaan ja heidan terassille. Rouva parka ei ollut uskaltanut liikkua terassin oven luota mihinkaan vaikka itkuhalytin oli mukana. Olivat miehensa kanssa netista sitten tutkineet asiaa ja todenneet, etta tallaista todellakin tapahtuu Pohjoismaissa. Viela suurempi oli ollut ihmetys kun lapsi herasi ja he sen kaivoivat esiin makuupussista ja toppavaatteista yms vermeista etta tytto oli niin ihanan lampoinen. :) (Meilla esikoinen aikoinaan nukkui kanssa -20 asteessa. Ja hyvin nukkui!) Mutta aina sita huomaa tekevansa itselleen itsestaanselvyyksia ja niilla sitten shokeeraa naapurit taysin. :D Ehka on hyva ettei meilla ole sita saunaa.... ei tartte viuhahdella....ja viela lumihankeen!!! HEH HEH!

      Poista