maanantai 28. toukokuuta 2012

Yksivuotisuus on tarkeaa / Being 1-year-old is important

Kaiken taman muuttorumban keskella nuorimmainen taytti vuoden. Ihan harmittaa ettemme pystyneet juhlistamaan tata suurta virstanpylvasta juuri oikeana paivana. Menee viela ainakin reilu viikko ennen kuin tanne uskaltaa kutsua vieraita juhlimaan yksivuotiasta. Mutta se etta on 1v on hirmuisen tarkeaa. Se on tuonut mukanaan uuden ihanan touhutalon ja luvan koskea daddyn iPad:iin (Daddyn valvoessa). Neiti tokottaa sormella ruutua niin kuin on nahnyt muiden tekevan ja ihailee aikaansaannoksiaan. Jos tokottamisen tuloksena onkin etta paalla ollut lastenvideo pysahtyy niin silloin menee pikkuneidilta hermo ja vaaditaan aanekkaasti pikaista korjausta asiaan.
Neidin tupa ei ole punainen, eika siihen kuulu perunamaata. Kaikenlaisia kivoja nappuloita ja hilavitkuttimia siina kuitenkin on niin etta aika kuluu mukavasti niita tutkiessa ja painellessa. Muilta saattaa ehka menna hermo alituiseen kilkutukseen ja laulunpatkiin, jotka vaihtuvat nopeaan tahtiin neidin haaratessa nappuloiden parissa. Tama tupa on kierratysta isosiskolta, joka sai taman yksivuotislahjaksi aikoinaan. Aidin mielesta siina on se hyva puoli etta laulut ja muut hopotykset tulevat suomeksi. :)

In admist of all this moving hullabaloo your youngest turned one. I'm quite upset about the fact that we were not able to celebrate the big event on the exact day. It's going to take at least one more week until I can let visitors in. But being one is extremely important. This has brought along a new lovely house as well as permission to touch daddy's iPad (under Daddy's supervision). Little miss is tapping the screen with her finger as she has seen others doing and admires what she manages by doing that. If the tapping results stopping of the cartoon she was watching she will demand very loudly quick fixing of the situation.
The house is recycling from her sister, who got it when she turned one. It's full of all kinds of buttons and other thingamajigs. Time flies when she examines them all. Others might loose their minds listening to all the noises and songs chaning rapidly in the middle while the little DJ manages the buttons. Mummy's favorite thing about this house is that all the songs and phrases are in Finnish. :)





2 kommenttia:

  1. Iloiset onnittelut sinne :) Ja kivoja juhlia sitten vähän myöhemmin! Mekin muuten muutimme nykyiseen asuntoomme juuri samoihin aikoihin kun esikoisemme täytti 1 vuotta. Nyt siitä onkin vierähtänyt kohta yhdeksän vuotta... Niin se aika rientää.

    Tuollainen talo olisi varmasti ollut tosi suosittu meilläkin aikoinaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Talo on tosi hitti niin kuin oli melkein vajaat 5 vuotta sitten. Aika todellakin rientaa, valilla ihan luvattoman nopeasti.

      Poista