sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kopotellen / Walkabout

Koko ajan pitaisi paasta kavelemaan. Koko ajan pitaisi jonkun olla pitamassa kasista tai kadesta kiinni, silla uskallus ei viela riita etta yksin alkaisi niita askelia ottamaan. Ei se kaukana ole silla nyt pikkuneiti seisoo pitkia aikoja ilman tukea ja taputtelee reteena masuansa. :) Ei kesta juu kauaa ennen kuin neiti kavelee itse. Olisiko tiistaina? Silloin olisi siskonsa kanssa samassa aikataulussa. Isosisnkonsa aloitti kavelemaan ensimmaisena syntymapaivanaa. Tiistaina eli muuttopaivana olisi pikkuisen ensimmainen syntymapaiva. Pianhan tuo nahdaa koska perheen pieninkin kopottelee itsekseen.

One should be able to go for a walk.... all the time. All the time someone should be holding hands, as her courage is not quite big enough to start taking those steps on her own. It's not far off. She stands long times without support drumming her tummy with her hands. :) It won't be long before she's walking on her own. Would it be Tuesday? Tuesday, aka the moving day, is her first birthday. If she started walking then she would be like her big sister who started walking on her first birthday. Soon we'll see when she'll go walkabout on her own.





2 kommenttia:

  1. Oppimisen halu on niin suuri, ihana hymy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin uskomatonta, totta puhut. Ei voi muuta kuin hymyilla itse kun neiti otta nyt ensimmaisia askeleita laatikoitten seassa. :)

      Poista