tiistai 8. toukokuuta 2012

Sietamanton odotus / The unbearable wait

Vanhin tyttareni kay baletti- ja steppitunnilla kerran viikossa. Vuoden paattava koko tanssikoulun esitys on kesakuun puolivalissa. Tanssiasut olivat saapuneet ja jokainen sai nyt omansa kotiinvietavaksi. Oi sita onnea kun niita kokeiltiin ja ihailtiin. Sen jalkeen puvut piti ripustaa esitysta odottamaan. Nuorimmainen tulee olemaan seitsemannessa taivaassa kunhan han kasvaa sen verran etta paasee asuja kokeilemaan. Vanhemman kaytossa ne ei kauaa kesta ennen kuin jaavat pieneksi. Harmi. Kylla ne oli ihania ja niissa piti pyorahdella ja poseerata aidille. Ja sitten alkoi se sietamaton odotus etta ne saa pukea uudestaan paalle.

My oldest goes to ballet/tap class once a week. The yearly performance is mis June. The performance outfits had arrived and everyone got their own to take home. Oh the joy of trying them on and admiring all the lovely glittering and fancy fabrics. After that we had to hung them in the closet to wait for the big day. The younger one will be in seventh heaven when she gets a bit older and is allowed to play dress-up with these outfits. For our oldest it's going to short lived joy as she grows so fast. Shame. But they were wonderful and of course she had to try twirling and posing in them. And then started the unbearable wait for the day when she's allowed to put them on again.






4 kommenttia:

  1. Oi, hienot asut! Minunkin tyttöni varmasti tykkäisi. Onneksi hän saa esittää prinsessaa kevätjuhlanäytelmässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiko olekin ihanat?! Musta etenkin tuo vaaleanpunainen on vallan sootti. Tama mamma tuskin jaksaa odottaa etta paasee videoimaan kenraaliharjotuksia. Jos tytolla on odotusta niin kylla on minullakin. :) Ihanaa, etta prinsessa sai prinsessan roolin! :)

      Poista
  2. No, vau !! Kyllä ovat hienoja !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylla kuule pikkuneidit oli onnessaan kun saivat ne. :) Ja tanssia asuissa kokeiltiin jo tanssikoulussa heti kun ne saatiin. Nyt odotellaan sitten sita esiintymista.

      Poista