keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kuvaparaati / Picture parade

Tassa tulisi epamaarainen roykkio kuvia sielta ja taalta. Kertokoot ne tariaan puolestaan.

Here's an odd collection of pictures form here and there. Let them speak for themselves.
8 kommenttia:

 1. Ihanan paljon kaikkea - elämää :) Täällä niiiin huokasin, kun tänään kotiin ajelin. Tosin eka piti siivota, ennen kuin voi nostaa käpälät sohvalle. ... siivoamista olikin, kun mies meni viime vloppuna pesemään lattiat yleispuhdistusaineella, joka ei todellakaan sovi niille - ajatus hyvä, mutta...
  Hyvää pääsiäistä teille sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elamaa nimenomaan. Taalla ei ole perjantai pyha. Koulu pyorii normaalisti. Vahan lyhyempi paiva vaan. Maanantaina ollaankin sitten kevatlomalla. Otahan iisisti ja nauti paasiaisesta. Hyvaa paasiasta myos sinne koko perheelle! Halit!

   Poista
 2. Missä olet käynyt saunomassa? (Voi tietty olla, että olet aiemmin siitä jo kertonut, mutta mulla mennyt ohi...) Kuntosalilla, jolla käyn, on sauna ja voi että se oli tuossa talvella aika kiva! Nyt alkaa jo olemaan sen verran lämmintä ettei sauna enää sillä tavalla houkuta... :)
  Tämä nyt on ihan asian vierestä, mutta kun tuli mieleen, niin kysynpä pois. Kuriseeko teidän nakilla vatsa koskaan sillä tavalla, että sen ihan selvästi kuulee? Meidän maastonakilla kurisee vatsa toisinaan ja mitenkä se onkaan, että ne vatsavaivat ilmenee AINA iltaisin ja sitten koira levottomana vaeltelee. :/ Olen syöttänyt koiralle ihan ihmisten probiootteja ja ne näyttäisi toimivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidan suomalais-amerikkalainen ystavaperhe rakensi itselleen kellariin saunan. Siella olen paassyt kaymaan jo kaksi kertaa. IHANAA! :D
   Juu, kurisee. Ja tosi kovaa. Yleensa silloin jos jattaa ruoan syomatta illalla. Se on sellainen meteli ettei siina pysty nukkumaan. ;) Ja tietty se on aina se iltaruoka joka jaa pois niin etta varmasti yo menee sitten sita konserttia kuunnellessa. Eika herra suostu syomaan vasta kun masu on rauhottunut kunnolla. Onneks nain ei kay useesti. Meidan nakilla on ollut vatsaongelmia nuoresta koirasta lahtien ja se on syonyt erikoisruokia melkein koko ikansa. Ei voi siis syoda nautaa tai sikaa ilman etta maha menee ihan solmuun. Nyt syo w/d diettiruokaa sekoitettuna orgaaniseen kanaruokaan. Probiootteja en ole kokeillut. Ei ole kylla tullut mieleenkaan. Toivottavasti ei massu siella murise ihan kamalasti enaa ja pysyisi kunnossa.

   Poista
  2. Sama täällä, että vatsan kurinaa on ollut aina, mutta sitä esiintyy silloin tällöin ja ei ole vaatinut erikoisruokia. Luulen, että yksi syy on se, että tuo meidän lady kun nassuttelee ulkoa kaikkea mahdollista, jos et ehdi väliin. Olen kaivanut sen suusta mm. kananluita (ärsyttävää kun ihmiset ei huolehdi ettei eläimet pääse rikkomaan roskapusseja!) sekä linnun raatoja. Probioottien lisäksi olen havainnut raejuuston olevan hyvä lisä nappuloiden kanssa.

   Onpa hyvä, että kuitenkin olette saaneet selville, mikä vatsavaivoja aiheuttaa, niin tietää sitten vältellä niitä. Toivotaan teillekin hyvää vointia massulle ilman kurinoita. :)

   Poista
  3. Kiitos. Raejuustoa voiskin kokeilla antaa valilla. Meidan vatsavaivojen aiheuttaja koiralla oli joku virus silloin joskun 9 vuotta sitten. Viime kesana herra onnistu saamaan giardia loisen mutustettuaan jotain. YOK! Oli muuten sitkeeta lajia. Mutta siis onneks tiedetaan mita voi koiralle antaa ja mita ei. :)

   Poista
 3. Your girls are so sweet! And I see some yummy foods in there! What is in the first photo though?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Mila! :) The first photo is crackers with some brie cheese. It was very soft so it's in interesting shape on the crackers. The knife got stuck in the cheese stretching it all this and that way. :)

   Poista