sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kuplien puhaltelua / Blowing bubbles

Mikas sen mukavampaa aurinkoisena paivana on kuin nauttia siita ulkona kuplia puhallellen. Muumipapan piipusta tuli oivallisesti paljon kuplia kerralla.

What is more fun on lovely sunny day than enjoy it outside blowing bubbles. Moomin Pappa's "pipe" was perfect for lots of bubbles.














10 kommenttia:

  1. Samaa ollaan mekin touhuttu täällä Virginiassa serkkujen kanssa:)
    Ihania Muumijuttuja teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuplien puhaltelu on kivaa. Niista kunnon kuvien saaminen on vaan vahan haasteellista, varsinkin jos on tuulinen paiva. Muumipapan kuplapiippu taisi olla lahja viimevuodelta ja pikkuneiti pitaa isomman neidin vanhoja vaatteita. Ostettu joskus aikoinaan ennen tanne muuttoa Lindexilta. :)

      Poista
  2. Vautsi, mistä tuollaisia saa? Juuri bongasin jostain sellaisia pillejä, jonne laitetaan vettä ja tulee linnun viserrystä, kun puhaltaa. Joskus oli samanlaisia, kun mä olin pieni.

    Tässä hei mun email, niin jospa saatais treffit aikaan :-) hannanposti(at)live.fi
    Olis tosi kivaa! Meillä ihan naapurissa toinenkin suomalainen perhe, puistoillaan aika usein tuossa meidän W.C:n keskustassa olevalla playgroundilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannis, toi on jostain Suomesta. Tytot sai sen postipaketista toisen kummitadilta viime kevaana. Se on ollut ihan huippu. Tosin kuplanesteen pitaa olla just hollillaan, muuten ei tule kuin ihan muutama kupla kerrallaan. Normaalisti tulee parikymmenta ainakin. :)
      Laittelen sulle sahkoista poistia tulemaan tanaan.

      Poista
  3. Näyttää siltä, että siellä ollaan vappufiiliksissä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun oliskin tanaan ollut aurinkoista ja lamminta mutta ei! Meidan vappu oli kylma ja sateinen. Perjantaina jos taas aurinkokin nayttaytyis.

      Poista
  4. Love, love, love, Little Miss' dress! The girls are growing way too fast!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! It's Big Miss' old dress that she's wearing. I love it too. :D I just wish it would get more use as she's growing sooooo fast. The dress is going to be small in a wink.

      Poista
  5. 2 princesses! I want that Moomin pipe too! I never saw in shops..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! I don't know where it was bought from as it was a gift. Sorry.

      Poista