perjantai 28. helmikuuta 2014

Tama viikko / This week

Lomalta paluu arkeen on tapahtunut oikeastaan ihan ok. Paivat ovat niin paljon hiljaisempia ja rauhallisempia kun toinen neiti on koulussa. On ollut kylla aika vasynytta tyttoa kun kotiin on paassyt.
Mina puolestani olen varkannyt sukat. Ne sateenkaarisukat joita jo aloittelinkin jossain vaiheessa mutta purin sitten kun jalki oli mita oli. No, nyt on sateenkaaret valmiina ilostuttamaan paivia jalassa. Kunhan saatais viela se toinenkin sukka kayttoon niin kaikki hyvin. Lastassa tai buutsissa villasukka on liian kuuma. :(
Ja noista mun hilavitkuttimista puheenollen.... pikainen kurkistus jalan tilanteeseen. Olen seurannut kirjaimellisesti laakarin ohjeita ja lepuuttanut jalkaa niin paljon kuin vain voin ja se on yllattavan paljon tassa sirkuksessa. Okei, ne pari kertaa oli pakko lumitoissa olla ja siitahan jalka ei tykannyt ollenkaan. En voi vielakaan pistaa painoa kantapaalle. :( Eli jalka ei varsinaisesti ole parempi. Jos pitaisi sano etta onko vai ei niin sanoisin etta ihan vahan parempi. Aina valilla on paiva, jolloin se tuntuu jo ihan inhimilliselta, mutta sitten ollaan taas samassa vanhassa. Mutta ei tammosta voi jatkua pitkaan. Soitinkin laakariin (niin kuin sanoi etta jos ei ole viidessa viikossa parempi ota yhteytta) ja sain ajan maanantaille, jolloin paikalla on myos joku jalka- ja nilkkaexpertti, joka katsoo tata koipea. Alkaa olemaan henkisesti aika rankkaa kun ei paase normaalisti liikkumaan ja tekemaan asioita. Talla viikolla kavin kirjastossa kun oli pakko palauttaa kirjoja ja eilen hain tyton tanssitunnilta (sai kyydin sinne). Siina on taman viikon "ulkoilut". Alkaa vahan tympimaan tama elamanmeno. Jalka on siis saatava kuntoon.
Onneksi yksi ystava kavi eilen taalla moikkaamassa minua. Syotiin yhdessa aamiainen (molemmat siis pisti lapsen kouluun ja sitten oli aitien + yksi pikkuneiti oma aamupala kaikessa rauhassa. Oli ihana saada hopottaa jonkun toisen aikuisen kanssa. Mieheni on tehnyt talla viikolla ymparipyoreeta paivaa eli ei ole pahemmin kerennyt puhelemaan.
Nyt pitaisi sitten keksia seuraava kasityprojekti. :) Ei kun inspitraatiota etsimaan ravelrysta ja pinterestista.

Return to school has happened quite successfully. Days are much more quiet and calm now the Big Miss is back in school. She's been pretty tired this week when she gets home.
I have kept busy knitting socks. I'm talking about those rainbow socks that I started at one point and then took it apart as I didn't like how my knitting looked. Now they are ready to cheer me up. I only need the other foot out of the boot and splint as a woollen sock is too warm in them. :(
Talking about my fancy footwear.... a little look to my situation with the foot. I've meticulously followed the instructions the doctor gave me and rested the foot as much I possibly can  and it's been surprisingly lot in this circus. I admit I had to do the snow those few times and my foot did not like it at all. I still cannot put weight on my heel. :( So the foot is not really any better. If I had to say is it better at all then I would say just a tiny bit better. Every once in a while there's been a day that it has actually felt quite good. And then we're back to square one. But I cannot go on like this. I called the doctor (as she said to call if the foot wasn't better in 5 weeks) and I got a time for Monday. There will also be another doctor to consult. Some foot and ankle expert. This is getting to be mentally quite hard as I cannot move normally or do things normally and there's really no sign of the foot getting better. Today I had to go to the library to return some books and yesterday I picked up Big Miss from her dance class (someone was kind enough to take her there). That's my this weeks outings. Otherwise I've been at home resting the foot. I just have to get this better.
Luckily a friend of mine came over yesterday morning for breakfast. It was so nice to be able to talk to an adult. My husband has been working long hours so haven't seen him really enough to talk about anything.
Now I need next knitting/crochet project. :) I'll be headed to Ravelry and Pinterest for inspiration.









2 kommenttia:

  1. Ihanat sateenkaarisukat! Mun on pakko päästä lankakauppaan. En tarvi lankoja, mutta tahon.
    Ikävä kyllä toi jalka. Toivottavasti maanantaina ihmeen kaupalla löytyis joku juttu millä sitä rupeis saamaan kävelykuntoon. Tsemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! EI muuta kuin lankakauppaan mars! :D Valilla voi vaan tahtoakin.
      Makin toivon etta joku keino loytyis milla sen sais hoidettua. Tai siis ainakin niin etta sen kanssa tapahtuisi paranemista. Nyt vaan junnataan paikallaan.

      Poista