perjantai 21. helmikuuta 2014

Koiruus / Doggy-woggy

Meidan vanha ukko, itepainen pontto-orvelo, tykkaa nukkua siella missa on pehmeaa ja/tai lamminta. Mieluiten tietysti peiton, aamutakin, tai jonkun muun vaatekappaleen alla kollien. Sohvalle jos istahtaa niin kylkiainen on hetkessa paikalla. :) Nukkuisi sangyssa jo antaisi mutta en anna kun hautautuu ensin peiton alle ja sitten kun tulee kuumea kompii pois ja tata samaa ravia jatkuu koko yon. Niin on mamman poika kun vain voi olla. Mun myyriainen on mun ensimmainen "lapsi" ja kovin on rakas! ♥ ♥ ♥

Our old man, stubborn grandpa, likes to sleep where it's soft and/or warm. Preferably he'll sleep under a quilt, under a dressing gown or another piece of clothing forgotten on the sofa. If I sit on the sofa I'll immediately have a little "klingon" glued to my side. :) He would sleep in our bed if we let him. He will busy himself under the duvet and when he gets too hot he will come out and sleep on top of it and then go back under it again.... and will do this through the night. He's such a mummy's boy. My doxie is my first "child" and oh so dear! ♥ ♥ ♥18 kommenttia:

 1. Ihana käärö ! Tekisi kovasti mieli uutta koiraa, mutta sitten mietin olenko tarpeeksi kotona.
  Harmi, kun asumme kaukana, olisin mielelläni tarvittaessa koiranvahtina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra on kylla aika mielettoman ihana. Meilla on aina ollut koira siis silloin kun olin pieni. Ihan aina. Si Tosi itepainen.... ja mita vanhemmaks on tullut sita itepaisemmaksi herra vaan tulee. Harmi tosiaan etta olet niin kaukana. Valilla kylla tartteis koiravahtia. Ma en millaan raaskis laittaa koiraa hoitolaan reissujen ajaksi mutta on ollut pakko.

   Poista
  2. Katsohan kun lahti ennen aikojaan. Anteeksi. Si....ksi en voisi kuvitellakaan eloa ilman koiraa.

   Poista
 2. Ihana pötkö siellä tyytyväisenä kippuralla nukkumassa.
  Minulla on koiria ollut lähes koko elämän, ilman koiraa tuntuisi tosi tyhjältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Potko nimenomaan. Oikea nakki. Nuorempana aikamoinen vauhtinakki ja maastonakkikin oli (kaytiin jalkikokeissa). Nyt vaan hellyyden- ja lammonkipea sohvanakki. :) Ilman koiraa en voisi edes kuvitella olevani. Niin ne on aina ollut vaan mun juttu.

   Poista
 3. Voi tuota saksanmakkaraa <3
  Luulen, että mitä lämpöisempi ja pesämäisempi, niin sen parempi. Tai vaihtoehtoisesti talon ainoa auringonläikkä aikaisin keväällä. Tai aurinkotuoli kesän paahteessa. Tai polvitaive peiton alla. Meillä arvostetaan myös saunaa, siis silloin löylytellessä. Kylmä sauna on pyhäinhäväistys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidan taitaa olla mallia jenkkinakki! <3 Ja just niin, mita lampimampi ja pehmeampi paikka ja jos viela paasee piiloon jonnekin niin se on se paras. Tenho-Petterille isot halit. Silla myyriaisella on mun sydamessa kanssa ihan oma paikka. <3

   Poista
 4. Oh, adorable! Pickles sleeps in our bed.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mr G. sleeps in his OWN bed under his OWN blanket. :)

   Poista
 5. Jotenkin niin tutunnäköistä. :) Meillä on täällä maastonakki, joka on toiminut isännän metsästyskaverina. Nyt tosin maastonakki "lomailee", kun täällä metsästyskäytännöt vähän erilaiset kuin Suomessa. Saas nähdä jääkö tämä nakki lopulta eläkkeelle jahtihommista... Tosin mä kyllä vähän luulen, että tuo tällä hetkellä jaloissa kuorsaava nakki ei ihan vielä ole eläkepapereita pistänyt vetämään. Vauhdista päätellen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia riittaa taallakin. En ole edes tutkinut minkalaiset koesaannot on taalla pain etta olisin jatkanut. Maastonakki nimittain nuuskuttaa ilman jalkeakin oikein hyvin lenkeilla. Ja tahan elamantilanteeseen se saa luvan riittaa. Minkas ikainen teidan nakki on? Mayriaisethan on tunnetusti pitkaikaisia, jos ei vaan mitaan sairasujuttuja tule niin elakepaperit ei tule mieleenkaan jossain kymmenen vuoden iassa. ;) Vauhti jatkuu vaan!

   Poista
  2. Meidän nakki täyttää ihan kohta 8-vuotta. Sitä tuo mies on vähän harmitellut, kun on nyt jäänyt koiran käyttö niin vähälle. Mutta kovasti onneksi tuntuu meilläkin maastonakki vielä nuuskuttelevan hajuja metsästä. Ainut on tuo nakin epilepsia, minkä takia niitä eläkepapereita voisi harkita vähän aiemmin kuin normaalisti.

   Poista
  3. Harmillista jos on epilepsia kuvioissa mukana. Muutenhan 8v on mies parhaassa iassa. :)

   Poista
  4. Itseasiassa meillä on täällä Lady parhaassa iässä. :)

   Poista
  5. Oi anteeksi, toivottavasti Lady ja omistajat ei ottanut nokkiinsa tallaisen tietamattoman immeisen kommahdyksesta. ;)

   Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Our four legged friends can sometimes create a cuteness overload. :)

   Poista