maanantai 3. helmikuuta 2014

Lankataivas / Yarn heaven

Lauantaina kavimme ystavani kanssa lankakaupassa, jonka olemassaolosta meilla ei viela pari viikkoa sitten ollut yhtaan mitaan. Kyseessa on Hub Mills yarn store, joka sijaitsee kylla sellaisessa paikassa etta jos kyseista kaupaa ei tieda niin ei kylla sita loydakaan. Teollisuusalueen perimmaisessa nurkassa.
Mutta se on tahan saakka paras lankakauppa, jossa olen taalla ollut. Paljon tunnettuja lankamerkkeja Madelinetoshista, Norosta, Malabrigosta aina Millamia:aan. Ja niin paljon muuta. Varivalikoimat eivat ole kehuttavat. Heille tulee jotain jaamaeria jostain ja muita ei tilata. Itse asiassa kauppa on taalla Massachussetissa valmisettavan lankamerkin outlet. Muut merkit ovat vahan niin kuin siina sivussa. No, ei haittaa. Paaasia etta paasee hipeltamaan. Minusta on niin hirvean vaikea ostaa lankaa ellen paase kokeilemaan milta se tuntuu kadessa. :)
Mukaan tarttui tietysti sukkalankaa, joka on kuin karkki. Ja Madelinetoshin pashmina merino muuttuu toivottavasti piakkoin Sinnesfrid liiviksi. Se olisi seuraava projekti kunhan saan pikkuneidin pipon valmiiksi.

On Saturday I went with a friend of mine to a yarn shop that we didn't know existed few weeks ago. I'm taking about Hub Mills yarn store, which is tucked away in the farthest corner of an industrial areal. If you don't know it's there you will never find it by chance.
So far it's the best yarn shop I've been here. Lots of known yarn brands e.g. Madelinetosh, Noro, Malabrigo and Millamia. And so many more. The colour choices are not the best. They get remains from somewhere and no other's are ordered. In fact the store is an outlet to a yarn that is made here in Massachusetts. The other brands are there in a minority roll but (the best part for me). It doesn't really matter. I'm glad that I can at least go and feel the yarn. I don't know how to buy yarn if I cannot touch and feel it. :)
Of course I bought some yarn: sock yarn that is like candy and some Madelinetosh Pashmina merino which till hopefully turn into Sinnesfrid vest. That's my next project after I finnish Little Miss' hat.




10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No niin on! Asettaa vahan paineita etta saako niista mitaan arvoistaan aikaiseksi. :)

      Poista
  2. Ihania värejä! Ja mielenkiintoinen lankakauppalöytö. Yritän penkoa mieleni pohjilta, mistä Madelinetosh on tuttu: Ohjeesta, kaupasta, vai omista varastoista... Jos viimeksimainitusta, pitää kyllä ihmetellä miten olen voinut jättää odottamaan enkä ottaa heti puikoille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ei kun heti penkomaan ettei vaan omissa katkoissa olis. Niitten kaikki langat on aivan ihania!:)

      Poista
  3. Minun vuoroni olla kateellinen!! Ihania lankoja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) YES! Etten ma ole se ainoa vihree aina (Purl Soho, piano). ;P Nyt mua ottaa vahan paahan se etta mulla ei olekaan oikeita puikkoja mun seuraavaan projektiin. Joudun odottelemaan etta posti tuo. Ja sehan tarkottaa etta joudun alottamaan jotain muuta..... mahd sukkia noista karkeista?

      Poista
  4. Uijuijui! Tiedätkö, mä en ole ikinä käynyt lankakaupassa... Taivaallisen näköinen paikka. Liberty Woolin sini-vihreä-pinkki on aikas herkku, vautsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mita!? Nyt pitaa tilanne korjata heti. Seuraavalla Tampereen reissulla marssit lankakauppa Kera:aan ja ostat seuraavat sukkalangat sielta. Todistusaineistoksi vaaditaan kuva rouvasta kaikkien lankojen keskella.

      Poista