tiistai 22. tammikuuta 2013

Vahvistettu / Confirmed

Influensa on sitten vahvistettu. :( Tosin neiti oli jo alkuillasta paljon pirteamman oloinen. Toivottavasti tendessi on sama huomenna.
Mulla puolestaan olo on aika vetamaton. Yritin vahan potkotellakin paivalla mutta eipa siita paljon tule kun on tuo meidan pikkuneiti. Kun mina penin pitkakseni niin mikaan Helina Keiju leffa ei pitanyt neitia paikoillaan. Mina taidan siis keskittya pariksi paivaksi perheen ja itseni hoitamiseen. Pakko paasta pian kuntoon ja toivoa ettei aiti saa tata.

Influensa has been confirmed. :( On one hand the miss was much perkier before going to bed few moments ago. I wish for the tendency to be same tomorrow.
I, on the other hand, feel pretty run down. I tried to lay down for a bit in the afternoon but not a chance with the little miss around. When I set my self down on the sofa not a single Fairy movie kept her in one place. So I think I'm going to give up and just concentrate on getting my family and myself better. I have to get back to feeling normal soon and hope hat my mum will stay healthy.


2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista pikkuneidille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos MInna! Ja tervetuloa lukijaksi! :) Kiva etta olet loytanyt blogini vaikkei se olekaan kuin tammoista hassua hopinaa vaan. :)

      Poista