torstai 10. tammikuuta 2013

Pakettipaiva / Parcel day

Tanaan on tullut ja lahtenyt paketteja. :)
1) Anopille lahti harmaat villasukat. Ihan tavalliset. Niin neuloosissa oon niita tehnyt etta unohdin kaantaa karjen kavennuksissa puikon viimiset silmukat niin nyt ne karjet on sitten tuon nakoiset. Halusin niihin jonkinlaiset punaiset sydamet mutta kaikki mita kokeilin ei ollut ollenkaan hyvia. En tiia miks mikaan ei kelvannut meikalaiselle. Mutta ei siis kelvannut ja ne lahti nyt ihan "paljaina" versioina.
2) Tyttojen serkkupojalle lahti synttaripaketti. Siita ei ole tosin kuvia. Ihan oli ostettu Star Wars paita.
3) Marimekolta tuli paketti, jossa oli heidan takaiaisesta online kaupan halvennusmyynnista ostetut paita ja mekko. Molemmat samaa punaista pallokuosia. Ei ollut kauheesti valinnanvaraa. Kootkin oli melkein kaikki myyty loppuun. Onneks loyty oikeat koot meille.
4) Ystavien Suomesta tuomasta tuliaispaketista loytyi pikku neidille ihana mayris paita. Tekija on Ihan Ite Tehty. Isommalle neidille tuli Muupipurkkaa ja vahan muita herkkuja lauantain karkkipaivaa varten.
Pakettipaivat on kivoja! (Tosin postissa jos joutuu jonottamaan niin se ei ole kivaa.)

Today we've sent off and received parcels. :)
1) Gray wool socks were sent to my mother in law. Nothing fancy. Plain and normal. I noticed later that I have been knitting them in some kind of trance as I forgot to twist the two last stitches on the needle when making the decreases at the end. I wanted to make some kind of red hearts on them but nothing worked the way I wanted. I don't know why I was so super critical. But that was the situation and now they were sent off as "naked" version.
2) Girls' cousin's b-day parcel was also sent off. No pictures as it was just a bought Star Wars shirt.
3) Got a parcel from Marimekko, where were the shirt and dress for our girls. I bought them at their US online store sale. Both same red polkadot fabric/pattern. Didn't have much choice. Most of the sized had been sold off as well. Luckily I got just what I needed.
4) A small gift parcel from our Finnish friends revealed a lovely dachshund shirt for little Miss and some finnish goodies for the big Miss.
I like parcel days! (However, it's not fun to que in the post office if that's the case.)






6 kommenttia:

  1. Ihana mäyrispaita <3 Ja Maripaita tietty myös, kauniita kuoseja. Sukissa en näe mitään vikaa, hyvältähän noi kärjetkin näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ma olen ihan kateellinen kun itse en tommosta mayrispaitaa saa. Olis ihan mun nakoinen. Epareilua, etta lasten vaatteet on niin sopoja ja meille aikuisille vaan tarjotaan tylsaa samaa. Kun loytaisin jotain oikein ihanaa trikoota (niin kuin toi mayris) niin arvaas vaan tekisinko itselleni hyvanmielen paidan. :) Ja noista sukista. Kyllahan ne ihan ok ja siistilta nayttaa mutta ittea vahan harmitti kun siina nyt nakyy toi yksi lanka aina tolleen pohkosti kavennuksen kohdalla.

      Poista
  2. Kauniit sukat! Ja vaatteet iloisia:)

    VastaaPoista
  3. Mahtavan upea mäyrispaita. Mäykyt ovat jostain kumman syystä pop :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut huomaavinani samaa. Maykkyja on ilmaantunut siella sun taalla. Irlannissa oli ihana maykkyvati (sellainen mielettoman pitka ja seiso neljalla jallalla) mutta en ma olis saanut sita mitenkaan kotiin ehjana. Blaah! Isommallakin neidilla on maykky paita. Tosin sen ostin varmaan kolme vuotta sitten Suomesta. Sita ei voinut silloin ohittaa. Nyt se on kaytossa. :)

      Poista