torstai 29. marraskuuta 2012

Puhelimen katkoista / From the depths of my phone

Loysinpa viela puhelimen katkoista kuvia Irlannin reissulta. :) Ja meinasin ne tahan laittaa. Kuvien koot on Instagramia ja sita sun tata. Sorry. Ja kylla mina muistan luvanneeni ne kuvat siita villatakista ja korustakin. Yritan saada aikaiseksi ne piakkoin.... nyt tuntuu etta on niin paljon tekemista ja touhua ettei meinaa saada aikaiseksi kaikkea haluamaansa. Joulukuukin on ihan juuri taalla.

I did find some random photos of our Ireland trip from the depths of my phone. :) And I intend to post them here. The photo sizes are a bit of this and bit of that. Sorry. And I do remember that I promised the photos of the cardigan and the necklace. I'll try to get them taken soon.... now it just feels that I have so much on my plate that I cannot get all the things done that I want to. December is also here, just around the corner.












2 kommenttia:

  1. Irlanti oli varmaan tosi hieno maa! Haluaisin kayda siella ja kiertaa maata oikein kunnolla. Ehka pari paikkaa Pohjois-Irlannissa voisi jaada valiin ;)

    T. Toinen Canon kayttaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pia, Irlanti on ehdottomasti reissun arvoinen maa. Nakemista ja kokemista on vaikka kuinka. Me kierrettiin Dublinista etelaan ja lanteen rannikkoa pitkin Galwayhin asti ja sitten takaisin. Ja nakemista olis vaikka kuinka paljon, eli takaisin mennaan. Suosittelen. Kannattaa ehka kuitenkin miettia etta haluaako menna kesalla turistikautena vai turistikauden ulkopuolella.

      Poista