sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Meri kohtaa maan / Sea meets land

Meri on jokapaivasta elamaa Irlannissa. On kauniita hiekkarantoja, meren sileaksi hieoamia kivirantoja ja jylhia kallioita.

Sea is everyday life in Ireland. They have it all: beautiful sandy beaches, smooth pebbles and rugged rocks.



Kaikkein majesteettisin paikka talle meren ja maan kohtaamiselle taitaa kuitenkin olla Moherin kalliot. Sanat eivat riita kuvaamaan niita. Kuvat siis puhukoon puolestaan. Sen verran kerron kuitenkin etta tuuli tuiversi niin kovaa etta kuvissan nakyvan tornin luona sai todellakin pidella kiinni hatusta ja nojata tuuleen ettei tuuli olisi tyontanyt edellaan.

Possibly the most majestetic place for this meeting of sea and land is the Cliffs of Moher. I don't have words to describe them. Let the pictures speak for me. But I do have to tell you and that it was so windy and especially by the tower in the pictures that you really had to hold on to your hat and lean into the wind otherwise the wind would have pushed you before it.













4 kommenttia:

  1. Taas henkeäsalpaavan hienoja merikuvia! huokaan... ja kerron, että haastoin sinut blogissani kesäkuvia esittelemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi! Ihana kuulla etta kuvat miellyttavat. :) Ja kiitti haasteesta. Tartun siihen kylla muutaman paivan sisalla.

      Poista
  2. Voi miten kotoisan kauniita kuvia! :) Ja kiitos sähköpostista! Vastailen pian heti kun aikaa sen verran liikenee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sahan olet ihan noiden kallioiden nurkilla. Jos ma asuisin niin lahella niin kavisin siella varmasti alvariisaan. Haluaisin nahda ne kaikessa mahdollisessa valossa. Ja myrskysaalla myos. Niin niin upea! Aamu- ja ilta-aurinko tuolla on varmasti uskomattoman kaunis. Eika mitaan hatia. Vastailet kun kerkiat. :)

      Poista