maanantai 15. lokakuuta 2012

Valmiita juttua / Finished things

Posti toi tullessaan taas mainoksen Pahkinansarkija baletista. Se on taalla Bostonin baletin traditio. Meille siita on tullut joulunodotukseen liittyva traditio. Olemme kahtena jouluna sen kayneet katsomassa ja nyt meinasin kylla varata liput hetimiten. :) Kaksi viimeista vuotta se on ollut sama produktio. Tana vuonna kuitenkin uusi: uusi koreografia, uudet kulissit. Bostonin baletin taiteellinen johtaja on suomalainen Mikko Nissinen.
Puikoilla on jo uusi projekti. Pikkuneidille housut. :D Villikset! Villasukat tuli valmiiksi ja heti piti saada toinen projekti alkuun. Olen tehnyt sita rivin aina silloin kun on ollut hetki aikaa.
Ja vihdoinkin eilen illalla sain viimesiteltya pikkuneidin sieni legginssit, jotka sopivat niin mukavasti punahilkkamekon kanssa. Nyt ei muuta kuin koko asu paalle ja menoksi.

The post brought an advertisement about the Nutcracker ballet. It's the christmas tradition of Boston Ballet and it has also become our tradition at christmas season. We've seen it twice and I'm definitely going to get tickets again for this Christmas. :) Last two years the production has been the same. This year they have a new one: new costumes, sets, choreography. And to "boast" a bit the art director of Boston Ballet is a Finn, Mikko Nissinen.
I have new project on my knitting needles. Pants for the little miss. Woollen pants! :D I got the socks ready so had to start another project immediately. I've been knitting a row here and there when ever I have a minute or two.
And finally last night I managed to finish the mushroom leggings for the little one. They go nicely together with the Little Red Riding Hood dress I made earlier. Now just have to wear the whole outfit.




4 kommenttia:

  1. Kivoja valmiita! Villasukissa on ihanat hempeät värit. Juuri mietin että pitäisikö tehdä villahousut itsellekin :) Kiva juttu tuo balettikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Villikset itsellekin olis ihan hyva juttu. Lankana naissa neidille tulevissa on puvillasekotus. Ei ainakaan kutita mistaan kohdasta tai sukkisten lapi jne. Balettia odotan todellakin. :) Jopa mieheni on tullut joka vuosi mukaan ja on tykannyt kovasti. Eli tana vuonna kanssa.

      Poista
  2. Ihanat sukat! Ja nuo kärpässienihousut niiiin söpöt♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna! Tekis melkein itselleenkin tommoset karpassienihousut tehda mutta jaakoon nyt talla kertaa. Voisivat ajatella etta toi hullu suomalainen on havittanyt viimisetkin ruuvvit paastaan jos tommoset jalassa ilmestyisin viemaan isompaa kouluun. :D

      Poista