keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kirjaostoksia sohvalta ja kirjakaupasta / Book shopping at the book store as well as from the sofa

Olen tehnyt taas vahan kirjaostoksia. Rakastan kirjoja! :D Kirjapaukassa kayminen on niin rentouttavaa ja ihanaa (siis jos sen saa tehda ilman lapsia ja kiirehtimatta). Ostin kaksi ompeluskirjaa kirjakaupasta. Toinen on esikoista varten. Han on kovasti kysellyt aina etta saako han auttaa kun aloitan jonkun ompelusprojektin. No, kohta paasee ihan itse tekemaan. Taytyy vaan ensin saada mamma oikeaan mielentilaan. ;-P Toinen kirja kuvassa oli taynna ihania projekteja: erilaisia laukkuja, pussukoita ja vaikka mita. Se oli pakko saada. Kotisohvalta tilasin sitten virkkauskirjan: lumihiutaleita. En kylla uskalla luvata etta saisin taksi jouluksi niita aikaiseksi.
Posti toi tullessaan reilu viikko sitten aidilta pyytamani Novitan Seistseman Veljesta lehden. Sita olen lehteillyt ja ihaillut. Mista saisi vaan ne ylimaaraiset tunnin paivaan joita nyt talla hetkella niin kovasti kaipailen.

I've done some book shopping. I love books! :D It's so relaxing and absolutely wonderful to go to a book store (especially if I can do it without children and rush). I bought two sewing books from the store. One is for our first born. She keeps asking if she can help me when ever I start sewing. Soon she'll be able to do her own sewing projects (hand sewing). Now we just have to get Mummy in the right state of mind. ;-P The other book in the picture was full of lovely projects: different kind of bags, pouches and all kinds of other things. I had to have it. From the home couch I ordered a crochet snow flake book. I cannot promise that I manage to make any for this Christmas.
The post man brought about a week ago a magazine I had asked my mum to get me. It was Novita's Seitseman Veljesta (Seven Brothers) magazine. I've been leafing it several times admiring the clothing made. I just wonder where do I get the extra hours that I need badly at the moment.



2 kommenttia:

  1. Voi kirjakaupat on ihania! Itse tykkään etenkin antikvariaateista ja käytetyistä kirjoista, ne on ihanan tuoksuisia, salaperäisiä ja on ihana kuvitella kuka niitä on lukenut aiemmin!

    Onko teillä paljon suomenkielisiä lastenkirjoja kotona? Onko miehesi muuten suomalainen ? Minua kiinnostaa jotenkin kovasti kaksikielisyysasiat, kun toivottavasti niitä pikkuisia tääläkin päin on pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun yksi lempikirjakauppoja taalla on Used Book Superstore. :) Mutta ihan yhtalailla uusien kirjojen kaupatkin ovat ihania! Kirjakauppa kuin kirjakauppa niin mulle kay! :D Heh!

      Kylla mulla aika paljon tytoille on suomalaisia lastenkirjoja. Joka kerta ostan lisaa. Enemmankin saisi olla. Mieheni on britti eli meilla on kaksikielinen perhe ja lapsetkin kaksikielisia. Huomaa jo pikkuneidistakin etta ymmarttaa kumpaakin kun pyytaa jotain tekemaan. Kaksikielisyys on mielestani suuri rikkaus. Tosin suomenkielen yllapitaminen yksin englanninkielisessa ymparistossa asettaa omat haasteensa. Tasta asiasta voidaan kirjoitella vaikka enemman ihan sahkopostitse. Voin kertoa miten meilla on taman asian kanssa toimittu. Laittelen toivottavasti nyt viikonloppuna vahan muutenkin postia Irlanti-reissun merkeissa. :)

      Poista