tiistai 16. lokakuuta 2012

Aamuhetki kullan kallis / Morning moments

Tana aamuna saimme vanhemman neidin kanssa harvinaisen tilaisuuden kayda kahdestaan aamuteella kodin ulkopuolella. Ajelimme paikalliseen Dunkin Donuts donitsikahvilaan ja nautimme kaikessa rauhassa Mami kupposen kuumaa teeta, neiti kaakota ja tietysti donitsit. Nam!
Minahan en koskaan osallistu mihinkaan arpajaisiin kun en koskaan voitakaan ..... nyt osallistun (arpajaisiin). Nama kyseiset arpajaiset loytyvat TAALTA.
Illalla olisi taas neuloosin paikka. :) Sita odotellessa siis taman paivan koitoksista lapi.

This morning we got a rare opportunity with my oldest daughter to go and have breakfast outside home. We drove to one of the close by DD's and enjoyes in leisure mummy cup of tea and miss a cup of hot chocolate. And of course we couldn't go without the doughnuts. YUM!
In the evening it's time for our crafty club. With the promise of a nice evening getting though the day's challenges.





2 kommenttia:

  1. Tuommoset kahdenkeskiset tyttöjenhetket ovat varmaan tyttärellesi hienoja! Aikas herkun näköisiä ovat donitsitkin...
    Ja edelliseen postaukseesi.. Kävin toissa jouluna alla katsomassa Pähkinänsärkijäbaletin Hesassa ja kieltämättä voisin tehdä sen uudelleen. Siinä on ihanaa joulutunnelmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peppi, oot ihan oikeessa etta tyttojenjutut on kivoja varsinkin kun siita tekee erikoisen, juuri meille sopivan. Oli se sitten todellakin niinkin pienta kuin aamiainen yhdessa jossain muualla kuin kotona. Ja tuo Pahkinansarkija on niin ihana! Niin kuin sanoit, siina on joulutunnelmaa. Mene ihmeessa uudestaan jos vaan sen tana jouluna esittavat. :) Tervetuloa lukijakaartiin... olen ihan otettu.... ihan oikeesti! :D Mulla on 8 lukijaa! JEEEEEEE!

      Poista