keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tyynta myrskyn edella / Calm before a storm

Siis toimintamyrskyn. Loppuviikko on yhta hulinaa. Ostoksia, asioiden hoitoa jne. Tanaan kuitenkin oli pakko olla vaan. Kerata voimia. Ei kouluun vientia tai hakua (keskiviikkoisin neidilla ei toistaiseksi ole koulua). Ihan kaikessa rauhassa. Teeta, vahan puikkojen kilinaa. Piirretyn elokuvan tuijottelua. Huomenna, ei ole aikaa hengahtaa kuin vasta illalla. Yritan sentaan muutaman kuvan jossain valissa ottaa (oli se sitten kameralla tai puhelimella).

I mean storm of activity. Rest of the week will be full of things to do, buy, make etc. Today I just had to be. Gather strength. There was no drop-offs nor pick-ups (no school on Wednesdays at least for the moment). Just be. Tea, little knitting, watching a cartoon movie. Tomorrow, there's no time to rest until in the evening. I'll try to get few pics in between things (with camera or with my phone).




2 kommenttia:

  1. tuommoiset välipäivät ovat kivoja hengähdystaukoja!Sitten taas jaksaa puotella :)
    Hauskaa, että neitokainenkin jo käsitöitä väsäilee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman eilista valipaivaa ei tasta paivasta olisi tullut mitaan. Kahdenksan jalkeen ulos ovesta koko konkkaronkan kanssa (koira mukaanlukien) ja sitten mentiinkin kovaa aina puolille paiville asti ja taas kolmen jalkeen hirmuista touhua. Jos ei uni maita tanaan niin jo on kumma. Ja tosiaan ihanaa etta pikkuisetkin kadet kaipaa tekemista. Kovasti haluaisi jo puikkoja kilkuttamaan. :)

      Poista