perjantai 12. lokakuuta 2012

Puiden tuijottelua / Tree staring

Tanaan on aurinko paistanut ja valilla on satanut. Pilvet viilettivat taivaalla huimaa vauhtia. Vilpakkaa (+13C) kelia. :)
Ulkona ollessa tuijottelin ylospain puita. Vahan teki mieli halaillakin. Vaaranlainen tuubi kamerassa vaan tahan kuvaukseen.
Irlannin matka alkaa hahmottua hetki hetkelta enemman. Viela on kuitenkin mietittavaa ja jarjesteltavaa. Ostoksillakin on matkan puitteissa kaytava.

Today some sun and some rain. Clouds have been racing over the skies. Quite chilly (+13C). :)
While outside I was staring upwards at the trees. I did think if hugging few as well. Just had the wrong lens for this kind of photography.
The Ireland trip is starting to get more shape by the hour. Still some planning and organizing to do. Have to do some shopping as well in regards of the trip.



2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Se on aina ihanaa kun on jotain tuollaista suunniteltavaa ja odotettavaa, joku kiva lomamatka tai juhla.

    Ja kiitos ihan hirveästi ihanasta sähköpostista! Täällä on nyt niin hirveää kiirettä, etten ole ehtinyt istua alas ja vastata, mutta vastaan kun kerkeän. Siitä tuli tosi hyvä mieli, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, mutta sun kommentti oli mennyt ihan kokonaan ohi. :( KAAAK! Suunnitelmat alkaa olemaan ihan viimista silausta vailla valmiit. Tai siis suunnitelmat ja suunnitelmat. Yritetaan olla tekematta hirveesti suunnitelmia. B&B:t on viimista yota vailla varattuna. Odotan reissua kovasti. Paljon tekemista ennen matkaa. Saas nahda minkamoisen paniikin ma saa viela aikaseks ennen lahtoa.

      Poista