perjantai 14. marraskuuta 2014

Kaksi lasta, koira ja aiti / Two children, a dog and a mother

Tassa siis evaat minun IKEA huonekalun kokoamiseen. Joku mainitsi etta olen rohkea nainen kun talla yhdistelmalla yritan kasata jotain. 

This was my group of volunteers to put an IKEA furniture together. Some one mentioned that I'm a courageous woman if I attempt actually to put something together with all of them helping. 


Siina vaiheessa kun avasin laatikon oli kaikki edella mainitut paikalla valmiina auttamaan (koira olisi ollut onnellinen saadessaan silputa pahvia mutten antanut).

But what can I do, when at the moment I start opening the card board box all of them appeared to my side ready to help (the dog would have been in heaven if I had given him permission to shred some cardboard but I didn't).


Itse IKEA reissu oli ihan mukava mita nyt muutama pettymys tuli kun ei loytynytkaan (siis heilla ei ollutkaan) jotain tavaroita joita olisin halunnut. Pikkuneidin kanssa on kiva tehda tallaisia shoppailureissuja kun han on aina iloinen eika valita. 

The trip itself to IKEA was quite nice if I don't mention few disappointments as I didn't find (they didn't have) certain things I really wanted. It's so nice to do shopping trips with Little Miss as she's always happy and doesn't complain.


Ruuveja ja nippelia ja nappelia seka niita huonekalun palasia oli vaikka mihinka suuntaan mutta isompi neideista jaksoi auttaa ja auttoi mielellaan. Olisi varmaan rakentanut koko jutun itse jos olisin antanut (tosin valilla ohjeissa neiti hyppasi vahingossa sivun yli ja jouduttiin ottamaan takapakkia - eli ehka ihan hyva ettei rakentanut sita itsekseen). 

Screws, bits and pieces as well as the furniture pieces were all over but Big Miss had the stamina to help and she was really eager as well. She probably would have built the whole thing by her self if I had let her (however she did skip a page in the instructions and we had to do some "reversing" - so maybe a good thing that I did not let her build it by herself).




Mitas me sitten rakenneltiin? Jotain osviittaa yhdesta kuvasta saa ja jos omistaa tallaisen niin sitten varmasti tietaa. Kerron kuitenkin lisaa myohemmassa vaiheessa. Saatte siis odottaa. :)

What were we building? One of the pictures gives a clue and if you own one of these then you're sure to know. I'll tell more at some point later. Happy waiting. :) 



8 kommenttia:

  1. Taidan olla kumma tapaus, mutta tykkaan Ikean huonekalujen kokoamisesta - ja taitaa jostain loytya video, jossa rakennan yksikseen kulmasohvan ! Jaan odottamaan seuraavia postauksia. Hyvaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ma tykkaan niitten kokoamisesta kanssa. Lastenhuoneen huonekalut olen kaikki tainnut koota aikalailla yksikseni. Eli samaan kummajaisten kastiin kuulutaan tassa shteessa. :)

      Poista
  2. No me ootellaan :-)
    Ai niin, se koissu pysyy hyvin pois tieltä, kun silppuaa pahvia toisessa huoneessa. Meillä näin tekee isompi. Seisoo laatikossa etujaloillaan ja tekee siitä pienempään tilaan menevää pilkettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oottelettekin. :D Itse asiassa koissu oli vaan alussa siina jaloissa pyorimassa mutta havisi sitten lampimampaan paikkaan eli peiton alle odottamaan tyon valmistusta. Ja kuulostaa tuo repimistouhu tosi tutulta. Kaikkein parhaimpia kuitenkin on joululahjapaperit tai synttarilahjojen kaareet. Ne kun ensin ryttaa oikein tiukaks palloksi ja heittaa herralle niin kylla on iloinen. Kay vaan vahan ylikierroksilla noitten lahjapapereitten takia niin pitaa olla tarkkana varsinkin ettei hyoki tyttojen sormista niita.

      Poista
  3. I hate putting up Ikea stuff, which is why I always let hubby do it! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I like putting them together. Makes me feel like I've accomplished something when it's ready. LOL

      Poista
  4. Hattua nostan sulle! :) Onneksi minulla on mies joka on innoissaan 'flat-pack' huonekalujen kokoamisesta (hän on innoissaan muuten myös Legojen rakentamisesta) joten mun ei tarvitse. Vaikka ruuvimeisseli mulla kädessä ihan hyvin pysyisikin, ei oo mun juttu. :) Miten sulla toi Legojen kasaaminen onnistuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti hatunnostosta, tosin eipa tuo nyt suoritus ihan sen arvoinen ollut. Mun mies kylla rakentaa jos on pakko. Yleensa ma olen se joka teen hommat. Legotkin menee oikein hyvin. Kiva ollut rakennella isomman neidin kanssa Lego Friends sarjan taloja/kahviloita/elainlaakareita/kauneussalonkeja/mita-kaikkea-niita-nyt-sitten-on kun on tyttomaisia juttuja mukana. Odotas vaan kun teidan rinsessa tulee vahan isommaksi. :D

      Poista