keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Eteinen ennen / Our mudroom before

Meilla on pieni eteinen autotallista tulevan oven ja varsinaisen eteisaulan valissa. Ihanaa etta sellainen on. Valitettavasti se ei ole toistaiseksi ollut kovin toimiva.

We have a little mudroom between the garage entry and our entry hallway. I love the fact that we have one. Unfortunately it's not been very functional.


Kenkia on joka puolella. Samoin reppuja. 

We've got shoes everywhere. Backpacks also.


Lisaa kenkia, reppuja, takkeja, kaikkea mahdollista. Koukut ovat liian korkealla tyttoja ajatellen eli heidan takit jaa aina joko penkille tai laittialle. Penkin alla olevat korit toimivat lasten kenkien sailytyspaikkana mutta eivat tunnu kengat loytavan omille paikoilleen.

More shoes, backpacks, coats and everything possible. The hooks are too high for the girls so their coats are always either on the floor or on the bench. The cubbies under the bench were dedicated to hold the children's shoes but they never seem to find their way back in them.


Aikuisten vaatteet ja kengat ovat kaapissa. Koiran kakkapussit nayttaisi olevan ikkunalaudalla punkkikarkotteen kanssa.

Adults' clothes and shoes were in the closet. Doggy's poopy bags are on the window sill with the tick repellant spray.


IKEAn Expedit yksikko punaisine kangaslaatikoineen on hanskojen, pipojen, lippisten, huivien, fleece haalareiden, kurahaalareiden yms koti. Koiran tavaroita loytyy ikkunalaudalta, naulakon ylapuolelta ja pyyhe nakojaan pikkuhyllykon paalta. 

Tama ei edes nayta kamalan pahalta naissa kuvissa. :D Mutta jotain oli yksinkertaisesti tehtava koska tavarat eivat loytaneet omille paikoilleen. Jotain oli siis pielessa. Niinpa sita piti pistaa mietintamyssy paahan ja seikkailla Pinterestissa katselemassa inspiraatiokuvia ja todellakin pohtia mika toimisi meidan perheessa.

Jalkeen tilanne seuraa pian! :)


IKEA's Expedit unit with the red fabric cubbies is the home for gloves, hats, caps, scarves, fleece overalls, rain rear etc. Dog's possessions are all over the place. On the window sill, above the coat hooks and his towel apparently on top of the Expedit unit.

Things doesn't even seem very bad in these pictures. :D But something simply had to be done as things weren't finding back to their own places. Something was wrong. So I had to put my thinking cap on. Some surfing around in Pinterest for ideas and really to think what would work in our family.

After situation will follow soon. :)


2 kommenttia:

  1. Tuo ei tosiaankaan näytä kuvissa mitenkään pahalta. Silti mielenkiinnolla odotan, että mitä olet sinne ruuvaillut ja rakennellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis pitanyt ottaa ne kuvat silloin kun se oli ihan kamalassa tilassa. Mutta se nyt oli tollainen. Yleensa viela pahemmassa kunnossa. Tuossa pienessa tilassa on vaan se etta jos sinne jattaa kengat lattialle ja sitten on takit ja hanskat ja pipotkin siella samassa sekamelskassa niin siella kompuroi ihan heti. Pienin meilla on se kompuroinnin mestari ilman esteitakin niin voit vaan kuvitella minkalaista meno niitten "esteitten" kanssa on.

      Poista