keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Laitoin syksyn yhteen kaappiin / I put autumn in one closet

Kun pikkuneiti touhusi "koulussa" kolme tuntia niin mina touhusin hanen huoneessaan. 

While Little Miss was in school for three hours I was busy in her room. 


Tuli revittya kaikki tavarat kaapista pois. Aika kamala sotku yhdessa vaiheessa kun oli lajaa jos jonkinmoista.

I pulled absolutely everything out of her closet. It was pretty terrible mess at one point with all kinds of piles.



Kesavaatteet pois, syksy ja talvivaatteet tilalle. Pienet vaatteet omaan pinoon. Talvikengat esiin. Samoin tarkistus etta pikkuneidille on talveksi toppavaatteet. (Kuvissa ei todellakaan nay se kaikkein kamalin kaaos.)

I took the summer clothes away and put autumn/winter clothes in. Too small clothes in their own pile. Took out winter shoes. Also checked that Little Miss has winter clothes. (The pictures do not show the what it was like during the worst mess.)


Oli vahan haikeaa laittaa pieneksi jaaneita vaatteita pois. Suurin osa niista oli ollut myos isommalla neidilla aikoinaan. Ihania muistoja. Esimerkiksi pinossa melkein alimmaisena on tummanpunainen plyyssi tunika ja housut joissa oli valkoisia ja vaaleanpunaisia pupuja. Se oli isolla neidilla paalla kun tanne USAhan muutettiin. Tosin hanella kavi pisuvahinko matkan aikana ja saapui uutten kotimaahan puputunika paalla ja pyjamanhousut jalassa. :D

It was a tad sad to put the too small clothes away. Most of them were hand me downs from big sister. Great memories. For example, the dark red/purplish tunic and trousers with white and pink bunnies on it was something that Big Miss wore on the trip when we moved to US. However, she had an accident on the way and arrived to her new home country wearing pyjama pants. :D




7 kommenttia:

  1. Sennien blogista tänne löysin! Terkkuja Helsingistä. Kuinka siellä mantereella toimii vaatteiden kierrätys? Täällä ainakin kaupungeissa alkaa ihmiset jo vähitellen osata viedä käytetyt vaatteet kirpputoreille tai myyvät ne eteenpäin. Onko siellä kirpputorit kuinka suosittuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva etta loysit tanne! :) Tervetuloa! Vaatteet kierratetaan taalla kasitykseni mukaan joko ystavien lapsille tai sitten lahjoituksina hyvantekevaisyysjarjestoille, jotka sitten myyvat niita eteenpain. Suomalaisia kirppareita vastaavia en ole taalla nahnyt. PIhakirppareita pidetaan kyllakin paljon mutta en ole niissa pahemmin vaatteita nahnyt. Tai no onhan taalla joitain sellaisia consignment kauppoja (ei kamalan yleisia kuitenkaan) eli viedaan sinne vaatteet ja ne myydaan puolestasi provikkaa vastaan tietty. Taytyy myontaa etta suomalaisia kirppareita on vahan ikava!

      Poista
    2. Ma olen yrittanyt taalta pain kovasti etsia mutta en ole. Lahinna noita Pelastusarmeijan kauppoja tai vastaavia. Muutama "hieno" consignment kauppa johon kauppias valkkaa mita huolii mita ei. Taytyy yrittaa kattella taas uudestaan joskos loytyis. Mutta siis viime kerralla kun etsin en loytanyt ja eipa ole kukaan taallapain kertonut niissa kayneensa. Pitaakin pistaa kyselya.
      Onnellinen sina jos teidan nurkilla sellainen iso on. :)

      Poista
    3. Mä voin kommentoida kirppareista sen verran, että Georgiassa meidän vuokrasopimus kielsi ostamasta sellaisista huonekaluja tai vaatteita ludevaaran takia. Eli sekin saattaa vaikuttaa noiden yleisyyteen.

      Poista
    4. Saattaa hyvinkin olla. Itarannikolla ainakin hotellit on lutikoiden kiusaamia. Meille ei sentaan vuokrasopimuksissa tommosia kohtia ollut kun viela vuokrattiin.

      Poista
  2. I also did a good cleaning and organizing! Baby's closet taking shape!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Good for you! I cannot wait to see the baby!!!!!!! I still got Big Miss' closet to go through. Maybe tomorrow......? ;)

      Poista