maanantai 20. lokakuuta 2014

Kurpitsajuhla lahestyy / Halloween is getting close

Lokakuun loppu haamottaa ihan nurkan takana. Sen myota saapuu suuri kurpitsajuhla Halloween. Taalla on nakynyt jo useamman viikon kurpitsoita ovien pielessa ja olihan se siis aika menna itsekin sellainen hakemaan.

End of October is almost here. With it arrives Halloween. We've been seeing pumpkins at doorsteps for several weeks already. Before it's too late it was time for us to go and get ours as well.


Lahdimme ajelemaana ajatuksella etta jotain varamasti loytyy. Paadyimme Littleton, MA ja loytyihan niita. Yritimme ensin Springs Brook Farms (nakyy tuastalla tien toisella puolella) mutta siella oli niin paljon autoja ettei saatu parkkiin. Niinpa siirryimme tien toiselle puolelle, jossa vastapaata oli toinen kurpitsoita myyva paikka Gary's Farm Stand. 

We went for a drive with the certainty that we'll find something. We ended up in Littleton, MA and we did some find pumpkins. First we tried Springs Brook Farms (you can see it on the other side of the road in the picture) but there were so many people that we could park there. So we drove to the other side of the street where there was Gary's Farm Stand.



Daddy loysi mielenkiintoisen kurpitsan.

Daddy found an interesting looking squash.




Heilla oli siella poyta taynna mita ihmeellisimman nakoisia kurpitsoita.

They had a table full of really interesting and weird looking pumpkins. 


Mmmmmm tuoksuupa hyvalta! :)

Mmmmmm, smells good! :)




Itse kurpitsan valitseminen kesti ikuisuuden. "Tama on hyva. EI kun tama. Ei kun mita jos sittenkin tama. EI EI EI kun tama......." Kotiin lahti iso kurpitsa ja sille pieni kaveri. 

The actual picking of the pumpkin took forever. "This is good. NO this one. No how about this one instead. NO NO NO this one......" Eventually home came one big pumpkin and a little buddy for him. 


2 kommenttia:

  1. Oi jessus sentään. On siinä kurpitsa poikineen ja tyttöineen ja setineen ja serkkuineen ja...
    Ihana tuo iso 'syyläkurpitsa'. Ällöttävän ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIH! Noita allottavan ihania kurpitsoita oli vaikka kuinka ja paljon. Siella oli sellainen joka naytti ihan turbaanilta. Siella oli yksi jolla oli ihan selkeasti silmat. Yhdella oli kamala suonikohjuongelma. Ja yks ei yksinkertaisesti tiennyt minka varinen se olis ollut. Ja toi syylakurpitsa on just sellanen noidan kurptisan nakoinen, eiko?!

      Poista