perjantai 24. toukokuuta 2013

Marimekko kopio / Marimekko rip off

Meilla pikkuisen meno on ollut lahinna lattialla loikoilua, sohvalle simahtamista (kahdesti), kitinaa ellei ole tutti suussa ja/tai mamin sylissa. Kannoin neitia kaksi tuntia kantorepussa kun halusi vaan syliin ja mina en taasen saanut mitaan tehtya. Onneksi naita kantovalineita loytyy.
Loysin vahan aikaa sitten takalaisesta tukkuliikkeesta, Costcosta, kivannakoisen asun pikkuneidille.  Minahan suorastaan juoksin vaatteen luo kun nain kuosin ja rupesin tutkimaan tarkemmin.... Juu ei ollut alkuperaista. Lahelle kuitenkin. Mutta se oli kiva asukokonaisuus: mekko ja legginssit. Lahti mukaan! :) Ei siis ollut Marimekkoa mutta hyvin lahelle osuva kopio. Olen nahnyt pari muutakin mutten kylla nain lahelle osuvaa.
Isomman neidin kanssa oltiin viela yhden kaverin synttarijuhlissa. Ne olivat teemaltaa Hello Kitty ompelu bileet. Synttarisankari oli saanut Janomen Hello Kitty ompelukoneen lahjaksi. Naissa juhlissa vieraat paasivat painamaan paininjalkaa ja synttarisankarin aidin avustuksella tekemaan nukenpeiton. Kiva idea ja peitoista tuli sopoja.

The pace today has been set by a little one who's been lolling on the floor, fell asleep on the sofa (twice), lots of whining with or without the dummy, in mummy's arms. I carried the little miss for 2 hours this morning in my carry bag as she only wanted to be in my arms and I didn't get anything done. Luckily I do have few of these carriers/slings.
About a week ago or so I found a nice outfit for our little miss in a local whole sale store, Costco. When I saw the pattern I practically ran to the garment and started studying it more closely..... Not the original. Very close though. And it was a really nice outfit: dress and leggings. I bought it! :) It was not Marimekko but very close rip off. I've seen few others as well while here but not as close as these.
With the big miss we went to a birthday party. The theme of the party was Hello Kitty sewing party. The birthday girl had gotten a Janome Hello Kitty sewing machine. At the party the girls got to sew (push the pedal) a doll blanket with the help of the birthday girl's mother.  Nice idea and the blankets turned out really cute.



2 kommenttia:

  1. Onpa tosi paljon marimekkomainen kuosi! Vaan niin se vaan joskus aina iskee läheisyyskaipuu ykskaksyllättäen. Vaan niin vaan ihana, että äipällä oli mahdollisuus olla lähellä. Vaikka varmaan olis äipällä ollut muutakin mielessä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilla molemmat tytot ovat kylla sellasia "klingoneita" aina kipeita ollessaan. Onhan se ihanaa olla ja halailla ja pitaa lahella ja vakuuttaa etta kaikki on ok ja etta mami pitaa huolen. Mutta kylla se myos on tallaisen motikan kanssa valilla aika hankalaa kun tuota elopainoakin alkaa jo olemaan sen verran ettei sita ihan huvikseen kantele ympariinsa. ;) Mutta mitapa omien lasten eteen ei tekisi. Maailman tarkeimmat asiat minulle! ♥

      Poista