keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Maanantaisen hiljaisuuden takana / Behind the Monday silence

Maanantaina olisin voinut hyvinkin kirjoitella mutta sen sijaan etta olisin istunut lapparin aaressa, istuinkin ompelukoneen aaressa. :) Kuskasin koneet ylakerrasta alas ja nyt ne nokottaa keittopoydan toisessa paassa.
Leikkasin sunnuntaina yhden ostamistani kankaista ja eilen ja tanaan olen ommellut siita itselleni tunikan/kesamekon. Menee siis molemmista, sen verran pitka se on. Mutta olen niin tyytyvainen etta kaytin juuri taman kankaan itselleni enka tytoille. :D

On Monday I could have well writen something here but instead of sitting in front of the lap top I sat with my sewing machines. :) I carried both down stairs and now they are taking space at the other end of our kitchen table.
On Sunday I cut one of the fabrics I bought and yesterday and today I've been sewing a tunic/dress for myself. It will do as both as it's so long. But I'm very happy that I used this particular fabric for myself instead of the girls. :D


8 kommenttia:

 1. Tämä on niin kaunista kangasta :) Oma pätkäni odottaa vielä ompelua, tosin siitä on tulossa tunika äidilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :D Ihastuin kukkasiin oitis kun ne nain ja olen niin tyytyvainen etta paatin tehda itselleni jotain enka tytoille.

   Poista
 2. Voi apua kuinka ihana tunika. TämäKIN kangas ei sykähdyttänyt minua kankaana, mutta valmiina vaatteena on täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Minuun kangas iski heti! Oli pakko saada. Olen niin ikionnellinen kun loysin tasta lahelta vihdoin jonkun, joka myy eurooppalaista kuviotrikoota. Takalaiset on ihan hirveita.

   Poista
 3. Tulipa kiva! Vähän tulee slaavilaiset kukkaset mieleen noista :) Niin ja kyllä välillä pitää aina itsellekin tehdä jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppi. Ton kankaan nimi ainakin englanniksi on "Scandinavian flowers". Ja ihan samaa mielta oon etta itelleenkin on valilla jotain tehtava. Noi sopot lastenkankaat ei vaan aina oikein istu aikuiselle. POH! Olis niin kiva tehda vaaleanpunasista elefanteista esim paita. ;)

   Poista
 4. Kuinka ihmeessä [i]sininen[/i] tunika voi olla näin kiva? Koskas myö nähhään pinkki ronsupaita? Sitä ootellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietippa sita! ;-P Teenko sullekin? Ronsupaidasta on vaikea sanoa silla neidit ovat varanneet sen kankaan itselleen. Mulle on esitetty suorastaan vaatimuksia siita tyyliin: mulle sitten semmonen ja semmonen ja toiselle tommonen ja tommonen. Eli odotellaan yhdessa...... :)

   Poista