perjantai 10. toukokuuta 2013

Lisaa kangasta / More fabric

Nyt isannan taytyy kylla piilottaa rahapussi multa.  Tein vahan lisaa ostoksia.... kangasostoksia. :D Nyt loytyi kunnon eurooppalaista kuviotrikoota ja melkein naapurista. Arvatkaapas kuka taalla on tanssinut ilosta! Nyt pitaisi vaan loytya aikaa etta saisi ommeltuakin jotain. Suunnitelma pyorii paassa........ saas nahda mita ja milloin saan aikaiseksi. 
Enpa saanut aikaiseksi ottaa kuvia kankaista valosan aikaan niin tulee nyt sitten vaan tallainen plajays niin kuin eilenkin.
Kaikkein kivointa kankaiden loytamisen lisaksi oli se etta tapasin todella mukavan ihmisen, jonka kanssa oli helppo jutella mista vaan. Yhteinen kiinnostus/harrastus vei tietysti suurimman osan hopotyksen ajasta. Sen lisaksi etta mammat hopotti niin lapset leikkivat ja heilla oli ihan yhta kivaa ellei kivempaakin. 
Ostin kankaani TAALTA.

Now my husband needs to hide my wallet from me. I did some more shopping..... fabric shopping. :D I finally found proper european print knits and almost next door. Guess who is doing a happy dance! Now I just need to find the time to sew something.  All kinds of plans spinning in my head..... lets see what and when I can actually get something done.
I did not manage to get pictures when it was still light so it's coming again like yesterday.
The most fun thing besides the fabric was that I met a really lovely lady, who was very easy to talk to about everything. Of course our common hobby and interest took most of the talk time. In addition to the mummies babbling away the children were playing and they had at least as much fun if not more. 
I got all of these from HERE.






4 kommenttia:

  1. Kauniin värikkäitä kuoseja. Raikas tuo omenakangas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tuo omppu-paaryna kangas on aivan ihana. Siita saadaan tytoille vaikka mita kivaa. :D Itse rakastuin totaalisesti tuohon sinisavyiseen kukkaprinttiin. Oliskohan siita mulle vai onko se liian ravakka?

      Poista
  2. Tosi kauniita! Hyvia ostoksia Oleg tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Pia. Tykkaan jokaisesta ihan mahdottomasti. Nyt ongelmana on se etta mihin saisin laitettua lapset niin etta sais vaan ommella ja ommella. :D

      Poista