maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kietasupaita / Cap sleeved baby doll

Paita on valmis. Sain sen viimeisteltya eilen aamupaivasta. Kaytin ohjeen mukaisesti tilkkuiluun kaytettavaa puuvillaa (siis paksuudeltaan). Ens kerralla laskeutuvampaa kangasta kiitos! 
Tasta kuvasta, jonka mies nopeasti nappasi (ja tytot virnuilivat daddyn takana), tulee ihan tantta fiilis. Olisi voinut ottaa koko vartalokuvan niin olisi voinut olla ehka vahan ei-tanttamaisempi. Kaikki kurvit jaavat piiloon mutta kangas ei laskeudu niin natisti ja tonkottaa nyt enemankin just sinne minne tahtoo. Mallista tykkaan kylla mutta taytynee kokeilla vahan toisenlaista kangasta. 

My shirt is ready. I got it finished yesterday morning. I used quilting cotton as asked in the pattern. Next time I'll choose something more drape-y. In this picture that my husband quickly took (and the girls were making faces behind daddy) the shirt looks very "auntyish". He could have taken a whole body picture and the mood could have been different. All curves are definitely hidden. The fabric more or less goes where it wants to go. I like the pattern but I do have to try different kind of fabric.


2 kommenttia:

  1. Miekin tykkäsin tuosta mallista! Ja tuntuu, ett niillä miehillä on aina niin kiire, kun pyytää kuvaamaan ;) Ihana kevätaurinkokin taustalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Peppi. Ajattelin etta teen samalla mallilla viela toisenkin mutta tosiaan vaihdan kankaan johonkin laskeutuvampaan. Tykkaan kylla. Tanaankin oli paita paalla, samoin eilen koko iltapaivan. Se on mukava paalla. Ja taman kankaan kanssa ei tartte miettia etta jaako kangas repsottamaan paantien osalta.

      Poista