tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kevatta / More spring

Eilisten kauheuksien jalkeen on pakko yrittaa loytaa jotain kaunista, ihanaa, pilaamatonta. Kevaan eteneminen on sita. Hitaasti mutta varmasti. :) Eilen loytyi tielta liiskaantunut kaarme. HUI KAAK!   Olin niin ajatuksissani etta melkein astuin sen paalle. Kyllapa tein aikamoisen sivuloikan aaniefekteineen. Koira katsoi kummissaan etta mita tuo nyt tuossa koreografisoi.
Kukkia ja nuppuja nakyy. Nurmikkokin on jo enemman vihrea kuin ruskea. :) (Anteeksi kuvien laatu.... ihan kannykalla napsittua.)

After yesterday's horrible events I just had to find something beautiful and unspoiled. Spring moving forward is that. Slowly but surely. Yesterday I nearly stepped on a squished snake on the road. I was so much in my thoughts that I didn't see it until last minute and did quite a sideway leap with some sound effects. The dog was looking at me wondering why I was making some extra choreographies. Flowers and buds are visible. Even the grass is more green than brown. :) (Sorry about the photo quality.... took these with my phone.)10 kommenttia:

 1. Täällä on todellakin kukkasia täydessä loistossaan! Aivan ihastuttavia nuo vaaleanpunaiset hennot kukkaset! Ja onneksi ette menneet Bostoniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks tosiaan ei. Me odotellaan lisaa kukkaloistoa taalla ja ihan varmasti raportoin kuvin lisaa kunhan on raportoitavaa. :)

   Poista
 2. Kaunissävyiset kukat näissä vikoissa kuvissa. Heräävä luonto on kyllä kaunis keväällä - tosiaan vastapainoa kamaluuksille. Ei voi ymmärtää pahuutta, mikä joissain ihmisissä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta huolimatta elama jatkuu eteenpain. Toivoisin vain etta lapset saisivat elaa turvallisemmassa maailmassa.

   Poista
 3. Kauniita kukkia. Mikä tuo hennon vaaleanpunainen kukka on? Koristekirsikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ma luulen etta se on koristekirsikka. Mutta en ole satavarma. Ovat nimittain enemmankin pensastyyppisia talla hetkella, eika tietoakaan puusta. :)

   Poista
 4. kevat on ihanaa aikaa! Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pia! On ihana seurata luonnon heraamista taas talven jaljilta. Ja aamulla oli niin kiva lahtea koiran kanssa ulos kuuden jalkeen kun linnut piti kunnon konserttia. :)

   Poista
 5. Hui, käärmeet ovat inhottavia! Olen melkein kateellinen teidän keväälle, mutta luulen, että tämän hetkinen vesisade tekee täälläkin ihmeitä.

  VastaaPoista
 6. Ma inhoan kaarmeita! Ne on niin kamalia! YOK! Vaikka taalla kevat ehka onkin pidemmalla niin tanaan taas talsin villasukat jalassa kun varpaat oli ihan kohmeessa. Villatakillekin loytyi kayttoa. Kylla se siellakin etenee ja vesisade sulattaa lunta hurjaa vauhtia. Kohta siellakin paastaan ihailemaan sipulikukkia ja hiirenkorvia.

  VastaaPoista