torstai 11. huhtikuuta 2013

Villasukat taas jalassa / Wearing woolly socks again

Ei jalkeakaan siita ihanasta lammosta, joka meilla kavi kylailemassa alkuviikosta. Tanaan kylmaa ja koleaa seka tihkusadetta. :( Villasukat jalassa ja pipo paassa. Mutta pikkuneidin oli pakko paasta keinumaan.
Isomman kevatloma alkoi. Huomenna ei siis ole koulua eika ensi viikolla. Olemme kotosalla. Ja mieheni ahertaa toissa. Ei siis mitenkaan hehkea asetelma lomalle. Yritan keksia jotain tekemista meille tytoille.
Hyva ystavani (melkein naapurista) katoaa maisemista ensi tiistaina aina heinakuun alkuun. Olen kauhuissani, koska han on ollut yksi niista muutamasta henkireikaasioista tassa kotiaitielamisessa taalla.
Japanilainen ompelukirjani houkuttaa kovasti tekemaan lisaa vaatteita ja kavinkin ostamassa kolme kangasta lisaa. Nyt vaan pitaisi loytaa se aika tehda niille kankaille jotain. Pesin ne jo valmiiksi ettei sita tarvitse enaa miettia.
Tanaan meilla syotiin banaani-valkosuklaa pannukakkuja koska tama mamma unohti aivan totaalisesti ottaa mitaan sulamaan pakkasesta. Lapset eivat valittaneet tasta iltaruoasta. :)

Not a sign of the lovely warmth we had earlier this week. Today it was cold and rainy. :( Woollen socks and hat kind of day. And the little miss had to do some swinging.
The big Miss started her spring break today. No school tomorrow or next week. We're going to stay home as my husband is working. Not really the best scenario for a holiday week. I'll try to come up with something to do for us girls.
My good friend (and neighbour) is leaving next Tuesday and won't return until beginning of July. I don't know what to think. She's one the things that really has kept me sane running this circus.
My japanese sewing book is really tempting me to do more sewing. I did go and get some fabric today. Now I just need to find the time to do something to them. Already washed them so that I don't have to worry about that when the time presents itself.
We had banana-white chocolate pancakes for dinner tonight as mummy did not plan ahead and didn't take anything from the freezer to defrost in the morning. However, the children did not complain about the dinner. :)4 kommenttia:

 1. Kotiäitivuosina hyvät ystävät ovat kultaakin tärkeämpiä. Niiden avulla jaksaa hyvin pikkulapsiperheen arjen. Sinulla on vielä vieras maa ja sukulaiset kaukana. Minulla sukulaiset asuu vain 120km päässä :O)
  Toivon, että keksitte kivaa lomatekemistä ja että sinulle jää aikaa myös ompelulle (toinen henkireikä). Mukavaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Minna niin oikeassa noitten ystavien suhteen. Ei ole helppoa olla kaukana sukulaisista ja ystavatkin lasketaan yhden kaden sormilla. Kotiaiteja heista vain kaksi. Kylla valilla on niin sellanen olo etta valahtaa tonne muksujen tasolle niin keskustelujen kuin alykkyydenkin osalta. ;) Toivotaan etta ilmat ensi viikolla olisi hyvat niin etta voitaisiin viettaa aikaa ulkona.

   Poista
 2. Samaa meinasin tulla sanomaan kuin Minna. Aikuisystävät kotiäitivuosina on tosi tärkeitä. Itse kans huomasin, että niinä päivinä kun kyläiltiin puoli et toisin ystäväni kanssa (meillä samanikäiset tytötkin vielä) niin kaikilla oli hyvä mieli sen jälkeen.
  Mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Olo on paljon kivempi kun on paivalla jotain tekemista niin muksuille kuin aidillekin. Ja ne paivat menevat paljon nopeammin. :)

   Poista