tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kesafiilis / Summer feel

Aamuviidelta herasimme ukkoseen. Kevat/kesakauden ensimmainen ukkonen. Tasta se sitten lahtee. Koira paasi sankyyn niin kuin aina jos yolla jyrisee. Se ei voi sietaa ukkosta ja tarisee ja tutisee kuin horkkatautinen. Ei kuitenkaan ole paukkuarka. Hassu elain.
Aurinko lammitti paivalla niin etta lampotila kipusi yli kahdenkymmenen. Ihanaa! Soimme iltapaivalla valipalan eturappusilla (sinne paistaa iltapaivaaurinko) ja pitihan ne smoothietkin tehda ja nauttia auringosta.  Kavimme kavelemassa ja voi sita ihanuutta kun ei tarvinnut takkia laittaa paalle. :) Ihan kuin taalla olisi kesa. Huomenna vaan +17C ennen kuin tipahtaa kunnolla taas alle 10 asteen.

At 5am we woke up into rumbling thunder. It was the first this spring/summer. Here it starts then. The dog got to be in the bed as always if it's thundering during the night. He absolutely hates thunder. Shivers a LOT. He's not afraid of loud bangs though (doesn't flinch at the tracking test where they shoot in air). Funny animal.
The sun warmed up the day and temperatures climbed up over +20C. Lovely! We had our snack on the front steps where the sun shines in the afternoon and we did have to make smoothies as well and enjoy the sun. We took a walk with the girls and what a wonderful feeling when you don't have to wear a coat. :) Feels like summer. Tomorrow's forecast is only +17C before it drops massively below +10C.





6 kommenttia:

  1. Ompas kesäisiä kuvia! Hassua, että muutama postaus taaksepäin lumikuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taalla juu saat saatta vaihdella aika suuresti kevaalla. Huomiselle ja perjantaille taas alle kymmenen asteen. Jos nyt sita lunta ei enaa tulis tassa vaiheessa mutta ei kai sekaan mikaan ihme olis. Nautittiin kovasti eilisesta lammosta. :)

      Poista
  2. Oi mahtavaa miten lämmintä ja kesäistä jo teillä! Tosiaan nopsaan säätilat siellä vaihtelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ala viitti.:( Eilen olis voinut kulkea shortseissa ja teepaidassa. Tanaan taas villasukat jalassa. Huomenna kai tarvitaan se villatakkikin. Aika heittelya. Kanadan isot korkeapaineet yleensa aiheuttaa meille naa kylmat tanne ja niin on nytkin asian laita.

      Poista
  3. Voi miten ihana lämpö teitä hellii. :0)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se heilli ja ei helli enaa. :( Vetta sataa ja on kylmaa. Lyhyt ilo siis. Toivotaan etta lampenis uudestaan taalla ja siella kanssa etta lumet sulais.

      Poista