maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kaaos / Chaos

Taalla on ihan jarkyttava kaaos. Viikonloppu meni paaasiassa siina etta ulkoilutin koiraa vahan valia, putsasin oksennuksia ja ripulikakkoja lattialta. Eli koiruus on kipea. Ei ole syonyt mitaan ihmeellista, sisalla saatika ulkona. En tieda mista tama tuli. Ei suostunut juomaan viikonloppuna vetta kuin kermaviiliin sekoitettuna. Tanaan sitten elainlaakariin jossa ukkeli nesteytettiin (sai pari desia nestetta ihon alle - oli aika hupaisan nakoinen kun herralla oli hirmuinen moykky ylaselassa), sai laaketta oksentamiseen ja ripulointiin. Ei edelleenkaan halua juoda. Soi hieman riisia. Katsotaan huomenna tilanne uudestaan.
Ja kun mina olen huolehtinut koirasta niin huusholli rajahti silla aika kasiin. Olen sita yrittanyt hieman tanaan selvittaa. Mihinka tahansa katsonkin tavaraa on kasoittain, sikinsokin, lattialla, poydilla, sohvilla, keittiotasolla..... ARGH! Tassa todisteet.

There's a terrible chaos in the house. My weekend went pretty much taking our dog out very often, cleaning vomit and diarrhoea poo from the floor. Our doggy is sick. I don't know where this came from as he has not eaten anything out of ordinary inside or outside. He has not drank at all since Saturday noon. Today I took him to the vet where he was given some fluids for his dehydration (he got few deciliters of liquid under his skin and he looked a bit comical with a big hump on his upper back), and medicine for both his vomiting and diarrhoea. He still does not want to drink. He ate a bit of rice. Lets see how he is tomorrow.
While I was taking care of the dog the house exploded. I've tried to clear some of it today. Where ever I look there's stuff in piles or not in piles, on the floor, on the tables, on the sofas, on the kitchen counter..... ARGH! Here's the evidence.







6 kommenttia:

  1. Kurjuus tuota koiralaista. Toivottavasti tokenisi pian. Niin hankalaa, kun ei osaa kertoa, että mihin koskee tai miltä tuntuu. Ja tsemppiä kaaoksen selätykseen :) Meillä ei ainakaan menee kauaa, kun kaikki pöytäpinnat on aina uudelleen tavaran peitossa, vaikka on säilytyslaatikoita yms. huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaikuttaisi etta oksentelu ja ripulointi on loppunut. Mutta nyt pitaisi viela herra saada syomaan. Nyrppaa nenaa riisille. EI muuta kuin kauppaan mars ostamaan ruokaa toiselle. Katsotaan nyt koska taman kaaoksen saa selatettya. On nimittain aikamoinen kaaos. MEillakin jokaiselle tavaralle on oma paikka. Miksi ne tavarat ei voi kulkeutua takaisin sinne paikoilleen?

      Poista
  2. I'm sorry to hear about your puppy. It's the worst when pets get sick. They can't tell you what's wrong. Our old cat was really sick and didn't eat or drink for several days. When I told him that we would have to take him to the vet he got up and ate!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. He's doing better. He just ate some rice and cottage cheese mixed with water. That's the only way I can get liquids in him at the moment, mixed with food. Smart cat you had! :) Gimli was not at all bothered about going to the vet when I told him that that's it, it's time to go as you won't drink. Hoping for a bit more progress with the drinking today.

      Poista
  3. Voi Mymmis-parkaa. Meillä kun kisse ei suostunut juomaan, iskin truutalla vettä suuhun monia, monia kertoja päivässä, pieniä satseja kerralla. Sehän ei tietty mitään auta, jos vesi ei pysy sisällä.

    Kyllä se kodin kaaos siitä asettuu, kun saa koirulin kuntoon eikä tarvii siitä huolehtia. Nimim Meillä ei ole ikinä huusholli siisti eikä tavaroille paikkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks ei tartte pakolla juottaa. Ruoan kanssa saan siis nestetta menemaan. Tanaan oon pessy koirulin, koiran peitot ja ikkunat on auki. Jotenkin tuntuu etta kaikki haisee koiralle. Ja meilla ei normaalisti haise koiralle ollenkaan. Ehka saan huomenna jotain aikaseksi kaaoksen suhteen. Nyt oon ollut sihteerina koneen aaressa kun pikkuneiti nukkuu.

      Poista