keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Lentaen / Flying

En mina yhtaan laske, mutta 74 paivaa siihen kunnes saan astua lentokoneeseen paamaarana Suomi! Nyt kun tiedamme tilanteen uuden kodin ja muuton osalta niin pystyimme varaamaan lennot lomalle kotisuomeen. Talla kertaa lennan tyttojen kanssa ja isanta jaa kotimieheksi.
Ai kuinka odotankaan jo niita herkkuja, joita en taalta saa. Voin mielessani suunnitella mita kaupasta sitten voi herkuteltavaksi ostaa.
Aidillenikin varattiin lennot tanne. Han tulee jo reilun kahden viikon paasta. :D Saan hanesta apumiehen muuton suhteen.... han viihdyttaa lapsia niin etta mina saan pakata rauhassa. Ihanaa muutenkin saada aiti taas tanne. Molemmat tytot saavat viettaa Momin kanssa laatuaikaa.

I'm not counting by any means, but it's 74 days until I get to step on a plane and head towards Finland! Now that we know the situations with the new home and moving, we were able to get the flights back home. This time I'm flying with the girls alone and my dear husband will stay behind taking care of the dog and house.
How I'm looking forward to all goodies that I cannot get from here. I can plan what to get fro the store when I finally get there.
We also got flights for my mom. She's coming here in a bit over two weeks. :D I'll have a wonderful helper for the move.... in the form of entertaining the children so that I can pack. Move or no move it's wonderful to get here here again. Both girls get to spend quality time with Momi.

2 kommenttia:

  1. Onpas hienoa !! Kyllä on mahtavaa, että pääsette välillä käymään täälläkin päin. Ja se, että lapset tapaavat mummoaan.
    Tuo kuva koivusta on muuten kuin olisi otettu täältä suomesta, eroa ei juuri huomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua tassa on se etta sen jalkeen kun muutimme tanne lapset ovat paasseet nauttimaan Momin seurasta paljon enemman kuin etta jos asuisimme Suomessa. Aiti kun tanne tulee niin han on ollut melkein sen 3kk kerralla taalla.
      Ja mita koivuun tulee. Kylla taalla koivuja on muttei laheskaan niin paljon kuin Suomessa. Ne huomaa heti kun kaiken harmaanruskean keskella loistaa valkoista. Tuo kyseinen koivu on kauppamatkamme varrella.

      Poista